Vandaag geopend 09:30 - 17:00
Samen gezond - samen sterk

Samen gezond - samen sterk

18 januari 2022

Beste bezoeker, 

In Winkelhof doen we er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. In lijn met het meest recente advies van het RIVM en de huidige maatregelen hebben wij samen met onze winkeliers en horeca daarvoor de nodige maatregelen getroffen. De maatregelen die van toepassing zijn op jouw bezoek aan ons winkelcentrum zetten wij hier op een rijtje. Voor een volledige lijst van de corona-maatregelen verwijzen wij je graag naar de website van RIVM. 

Maatregelen in de winkels en horeca

  • Kom zoveel mogelijk tijdens de rustige uren en houd 1,5 meter afstand.

Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Houd bij het bezoek aan ons winkelcentrum 1,5 meter afstand. Dit is verplicht volgens de maatregelen.  

  • Aangepaste openingstijden

Tijdens de periode van coronamaatregelen hanteren onze winkels andere openingstijden. Ga voor de meest actuele openingstijden naar onze openingstijdenpagina.

  • Draag een mondkapje

Landelijk is het verplicht om in gesloten publieke ruimtes een mondkapje te dragen, zoals een winkel, horecazaak en winkelpassage. In het winkelcentrum vind je een automaat met o.a. mondkapjes en desinfectiegel. Ook verkopen diverse winkels mondkapjes.

 

 

 

Zo blijven we samen gezond
#samensterk

Click, bel & collect!

Click, bel & collect!

20 december 2021

De winkels zijn weer open, maar Click & Collect is inmiddels een begrip wat niet meer weg te slaan is!

Click & Collect  

Via Click & Collect is het mogelijk om je bestelling op te halen of te laten bezorgen. Ook kunnen bestellingen vaak telefonisch doorgegeven worden. Of je nu gaat voor een shopdagje in winkelcentrum Winkelhof of lekker scrollen op de bank, shoppen kan altijd! 🤗     

Hoe kan ik bestellen bij de ondernemers?* 

Pop-up store (at the Farm & Label071): Via click & collect. Bestellingen worden ook thuis bezorgd. Bestellen kan via de websites www.Label071.nl en www.atthefarm.nl. Bestel vooral je leukste kadootjes en eigen verwennerijen bij ons! We pakken het desgewenst weer super leuk in!

Intertoys: Click & collect bestellen kan telefonisch op 088 3343668 of via onze website: www.intertoys.nl 

Foto Filippo: Bestellen kan natuurlijk het makkelijkste via de website www.fotofilippo.nl. Wil je toch wat meer advies en even sparren, bel dan met 071-5413258. We zijn ook van 08:00h tot 23:00h bereikbaar via de WhatsApp functie op de website en via Facebook Messenger. We zijn gewoon open voor het maken van pasfoto’s. Foto’s kunnen besteld worden via het mailadres: snelprint@gmail.com of via onze website. Reparatie’s van camera’s kunnen worden afgegeven aan de balie voor in de winkel.

Holland & barret: Bel naar 0299 660391 en geef uw bestelling door, de bestelling kan vervolgens worden gehaald bij de winkel of deze wordt thuisbezorgd. 

Neuteboom Kaas-Verswereld: Wij zijn gewoon open, telefonische en e-mail bestellingen zijn welkom. Kijk voor meer informatie op www.neuteboomkaas.nl.

Telecombinatie: Wij zijn geopend voor click & collect. Bestellen kan via ons telefoonnummer 071-5422834 of stuur een mailtje naar leiderdorp@tcwinkelhof.nl

byDaans.: Heb je een persoonlijk advies nodig of wil ze ons 'live' spreken en zien? Neem dan contact op met de winkel tijdens de reguliere openingstijden op 071-5420777 en we plannen samen een FaceTime afspraak in. Of ze sturen een filmpje met de artikelen waar jij interesse in hebt. PasTas; ben je niet zeker van de maat, of wil je verrast worden door ons verkoopteam? Kies dan voor de byDaans. PasTas. dan kun je het op je gemak thuis passen.

Mod'els: Ze zijn dagelijks aanwezig in de winkel. Bestellen en afhalen is mogelijk, ook bezorging is geen probleem. Ze zijn telefonisch te bereiken via 071-5413463. 

Henny's Rits Rijnsburg: Click en Collect! Iets gezien wat je wilt bestellen? Stuur ze een bericht via Facebook, mail (fil5@hennysrits.nl) of bel naar 071-5894288.

Mixit Womenswear: Call & Collect! Telefonisch bereikbaar via 071-5413139.  

Decorette: Decorette staat paraat om jou te inspireren en adviseren. Neem hier contact op om de mogelijkheden te bespreken.

by Tess Noa: Via de webshop van by Tess Noa kan je je favoriete producten nog steeds bestellen. 

Shoeby: Open voor DHL, pastassen en Click & Collect. Daarbij kunnen ze een pas-tas aan huis bezorgen. Voor vragen of bestellingen zijn ze bereikbaar op 071-2062046 of 06-25298533. 

Ad Noyen Shoes: Click, Call en Collect via de website en het telefoonnummer 071-5891159.

BeautyX: Click, Call & Collect via de website en het telefoonnummer 071-5413553. 

Boekhandel De Kler: Click, Call & Collect via de website, mail: leiderdorp@dekler.nl of het telefoonnummer 071-5412129.

Hunkemoller: Click & Collect via de website

IJscafé Danice: Danice is nog open voor het afhalen van ijs, kerst ijstaarten, warme chocolademelk, koffie, (ijs)koffie specialiteiten en alle lekkere Maison kelder gebak en taarten. 

Sample: Click, Call & Collect via de website, het telefoonnummer 071- 58 90 589 en Whatsapp op 06 20291468.

Schulten Herenmode: Click, Call & Collect via de website en het telefoonnummer 071-2032033. 

Sport 2000: Items zijn te bestellen via 071-5411459 of via Whatsapp op 06-20806547.

Nelson: Call & Collect: bel de winkel met jouw wens en de schoenen worden gereserveerd! Je kan de bestelling in de winkel afhalen! 

Zo blijven we samen gezond! #samensterk 

 

*Wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers. 

Horeca komt naar je toe!

Horeca komt naar je toe!

7 december 2021

De horeca van winkelcentrum Winkelhof komt naar je toe!

Blijf genieten van je favoriete eten en drinken van je lokale horecaondernemer! De horecaondernemers in Winkelhof blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook nu. In de lijst hieronder vind je de horecagelegenheden die open zijn voor afhaal en/of bezorging*. 

In de lijst hieronder vind je de horecagelegenheden die open zijn voor afhaal en/of bezorging*.

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze horecaondernemers.

 

Lijst initiatieven horecaondernemers

 

De Chinese muur

  • Afhalen en bezorgen

La Madonna

  • Afhalen en bezorgen

Grandcafé Hofplein

  • Ter plaatse en afhalen

Multivlaai

  • Ter plaatse en afhalen

Lunchroom Holle Bolle Gijs

  • Ter plaatse
Druktemeter: Kies je moment

Druktemeter: Kies je moment

12 november 2021

Beste bezoeker, 

In Winkelhof doen we er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in ons winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren. 

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren voor Winkelhof in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan het centrum slim te plannen.

Bedankt voor je medewerking!
#samensterk


Piek- en daluren in Winkelhof
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.
 

WINK_SCHEMA_LOS_20uur.png

Het schema is gebaseerd op een sterk versimpeld druktebeeld per dag. De donker paarse kleur (druk) geeft een ander druktebeeld weer doordeweeks dan op zaterdag, daarom nog onderstaande ter verduidelijking.

Leuk als je dan komt:

Op maandag, dinsdag, donderdag en op zondag is het rustig in winkelcentrum Winkelhof. Ook op woensdag tot 14 uur is het rustig. We nodigen je dan ook van harte uit om juist op deze dagen langs te komen.

Mocht je onderstaande momenten kunnen vermijden waarderen wij dat zeer:

Onze bezoekerspiek is op zaterdag tussen 11 en 16 uur. Probeer op deze tijden alleen de noodzakelijke boodschappen te doen.

 

Lees hier over alle maatregelen in Winkelhof en bij de winkeliers