Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Back to School

19 augustus 2020

Rekenen, taal, geschiedenis en gym. Leerlingen én docenten moeten er weer aan geloven: de scholen gaan weer beginnen. Na zes heerlijke weken vakantie is het tijd om de schooltas weer in te pakken. Hieronder geven wij een aantal tips hoe jij het schooljaar goed kunt starten!

 

Be prepared

Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het nieuwe schooljaar. Zorg dat je van te voren alles al hebt ingeslagen. Denk aan schriften, mappen, een etui, een agenda, woordenboeken, een nieuwe rugzak en misschien wel een laptop. De leukste schoolspullen koop je natuurlijk bij De Kler.

 

Nieuwe outfit

Een frisse start maken op de eerste schooldag? Zoek dan een hippe nieuwe outfit bij elkaar in het winkelcentrum. In ons winkelcentrum vind je alles wat je maar nodig hebt op het gebied van kleding. Zo koop jij jouw nieuwste kleding bij Mixit, Sample, byDaans of één van onze andere geweldige fashion winkels. Waar je ook van houdt, je vindt het hier allemaal!

 

Goed zien op school doe je samen met Saton Optiek!
Vaak is dit een van de momenten waarop door de (nieuwe) leerkracht, de schoolarts of jij als ouder wordt ontdekt dat een kind minder goed ziet. Merk je dat je kind bijvoorbeeld regelmatig hoofdpijn heeft, oververmoeid is of vaak de ogen samenknijpt? Maak dan een afspraak voor een oogmeting bij een van de gespecialiseerde optometristen van Saton Optiek, ook wanneer je kind al een bril draagt! De sterkte kan namelijk veranderen.
Met de Saton Optiek Kids Club is dit geen probleem, want naast het beste zicht zorgt Saton Optiek een jaar lang voor de nieuwe bril én de glazen. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan bij een kapotte bril of sterkteverandering.
Kijk voor meer informatie over de Kids Club & een selectie van monturen van merken als Ray-Ban Jr, Vingino en Lindberg Kids op hun website.

 

Back to School betekent voor byDaans. dat moeders er weer achterkomen dat de jeans broeken te kort zijn. Dus nieuwe jeans shop je bij hun! Ook is een groot gedeelte van de wintercollectie binnen & hangen de winterjassen al te shinen in het rek. De etalage is al geheel in stijl van de nieuwe collectie, dus zij zeggen Back to School and Business & op naar de herfst! Een bezoek aan byDaans. is een must.

 

After school

Even met je vrienden of vriendinnen chillen na schooltijd is en blijft natuurlijk ook erg belangrijk. Haal een voetbal bij Sport2000 en doe een partijtje panna knockout, even kijken wie de meeste poortjes kan geven. Even geen zin om buiten te chillen? Pak dan de controllers erbij en speel samen met je vrienden Fall Guys of Fortnite. Kom eens langs bij Intertoys voor meer informatie en de leukste party games!

 

PAUZE

De pauze. Even heerlijk relaxen en je hoofd leegmaken met vrienden en vriendinnen en napraten over van alles en nog wat. Niet geheel onbelangrijk in de pauze: ETEN! Haal bij de Albert Heijn de nieuwe Allerhande. Op doordeweekse dagen is het best een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden en voor lekker voedzaam eten te zorgen. In Allerhande bieden zij snelle, slimme, simpele én betaalbare ideeën om het leven makkelijker (én een stukje gezonder) te maken. Hierin staan ontzettend veel lekkere recepten voor in de broodtrommel. Zo maak je kipwraps, boterhammen caprese en gezonde snackrepen, zeker een aanrader. Bij Dirk kun je ook hun heerlijke recepten bekijken. Zo zorg jij ervoor dat je weer met volle energie en focus de volgende lessen kunt volgen. Bijkomend voordeel is dat je je vrienden extra jaloers maakt met al dat lekkers!

 

Wist je dat Albert Heijn momenteel ook schoolspullen aanbied?

 

Geniet!

Je schooltijd is één van de leukste en belangrijkste tijden van je leven, hoe moeilijk dat ook is om te geloven. Zorg er daarom voor dat je alles vastlegt en geniet van deze prachtige tijd. Maak bijvoorbeeld veel foto’s en plak deze in je agenda, vriendenboek of notitieboek of laat je vrienden hierin een boodschap schrijven. Zo vergeet jij dat ene geweldige schooljaar nooit meer, misschien komt het in de toekomst nog wel eens van pas. Een leuke agenda haal je gewoon bij Blokker.

 

Winkelhof Leiderdorp wenst jullie veel succes met het nieuwe schooljaar!