Valentijnsdag tips!

5 februari 2019
Valentijnsdag tips!

De meest romantische dag van het jaar, Valentijnsdag, staat bijna voor de deur! Is er iemand die jij graag wil verrassen, maar weet je niet zo goed hoe? Wij hebben de leukste Valentijnsdag tips en idee├źn voor je op een rijtje gezet. Speciaal voor jou!

      1. Persoonlijke boodschap!

Niets is leuker dan een lieve boodschap voor jouw Valentijn! Bij Boekhandel De Kler vind je de leukste Valentijnskaarten. Kies er een uit, schrijf er een persoonlijk tekstje op en verras je Valentijn als jouw kaart door de brievenbus valt op 14 februari! 

      2. Gek op bloemen!

Van bloemen wordt toch iedereen vrolijk?! Rozen zijn natuurlijk de meest gegeven bloemen op Valentijnsdag, maar je kunt ook zelf een bos samenstellen bij Bloemenhof Leiderdorp of Bloemenwinkel Fleur Elegance. Selecteer de favoriete bloemen van jouw geliefde. Dan zit je altijd goed!

     3. Cadeautips

Wil je graag iets cadeau geven, maar weet je niet wat? Een geurtje van BeautyX Schouten Parfumerie of Etos Schouten doet het natuurlijk altijd goed, maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor een fotolijstje van de Blokker met een leuke foto van jullie samen erin.

     4. Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag en dat is op 14 februari niet anders. Neem je geliefde mee naar een van de toplunchrooms bij Winkelhof Leiderdorp. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor luxe doosje bonbons bij Van Leeuwen kaas, noten, wijn en bonbons.

     5. Echt last-minute

In Winkelhof Leiderdorp krijg je twee fantastische opties in je schoot geworpen! Tijdens Valentijnsdag in Winkelhof Leiderdorp maak je bijvoorbeeld gratis je eigen Valentijnskaart of stuur jouw grote liefde een videoboodschap!