Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Zet jouw broer en/of zus in het zonnetje

25 september 2019

Nationale Broer en Zus-dag. Maandag 30 september is het zover. Een mooi moment om jouw broer en/of zus te laten weten hoeveel hij/zij voor jou betekent!

Deze speciale dag is door radio-DJ Giel Beelen uitgeroepen ter nagedachtenis aan zijn zus Saskia. Zij overleed in 2013 aan de gevolgen van kanker. De DJ wilde er een positieve draai aan geven en op deze manier wilt hij iedereen die een broer of zus heeft aanmoedigen elkaar te koesteren.

Wil jij jouw broer en/of zus op deze speciale dag in het zonnetje zetten? Koop de leukste cadeaus in Winkelhof Leiderdorp of kom gezellig samen langs! 

Zo zijn er bijvoorbeeld genoeg leuke plekjes om lekker samen te eten en drinken. Bij onder andere Lunchroom van Maanen kun je terecht voor een overheerlijke lunch met een kopje koffie.

Moeten jullie maandag gewoon naar school of werk? Dan kun je natuurlijk ook alvast een mooi cadeautje kopen. Geef bijvoorbeeld een mooie cadeauset van Etos, een lekker geurtje van BeautyX Schouten Parfumerie of een kleurrijke bos bloemen van Bloemenwinkel Fleur Elegance cadeau. Ook voor de kleinere broertjes en zusjes vind je leuke cadeautjes bij bijvoorbeeld de Intertoys.

Moe geworden van zo’n lange dag vol gezelligheid? Sluit de dag af met een uitgebreid diner bij Grand Café Hofplein. 

Genoeg te koop en te doen dus in Winkelhof Leiderdorp! Hopelijk tot snel!