Vandaag geopend 09:30 - 18:00

De langste tafel

4 oktober 2022

Schuif aan bij de langste tafel!

Things2do, Gading (Gemiva-svg), Incluzio en Winkelhof hebben de handen ineengeslagen! Op dinsdag 4 oktober kun je in ons winkelcentrum aanschuiven aan de 'Langste Tafel'. Hier geniet je tussen 12:30 - 14:00 van een heerlijke, gratis lunch en krijg je de kans om buurtbewoners wat beter te leren kennen. De complete lunch wordt verzorgd en aangeboden door de ondernemers uit Winkelhof. Het is nooit te laat om nieuwe vrienden te maken! 

De lunch vindt plaats op 4 oktober van 12:30 - 14:00 plaats op het Hemaplein in Winkelhof. De inloop start om 12:15! 

Leiderdorp in verbinding
Donderdag 29 september tot en met donderdag 6 oktober is de week tegen eenzaamheid in Leiderdorp. Veel mensen hebben minder sociale contacten dan zij graag zouden hebben. Organisaties en inwoners uit Leiderdorp zijn bij elkaar gekomen om eenzaamheid in de buurt aan te pakken. Er worden deze week allerlei gratis activiteiten georganiseerd om buurtbewoners dichter bij elkaar te brengen. Benieuwd naar het hele programma? Deze is te vinden op de website van Incluzio

Aanmelden
Lijkt het jou gezellig om bij ons aan te schuiven? Stuur dan snel een mailtje naar leiderdorp@incluzio.nl onder vermelding van "de langste tafel van Winkelhof" of loop even langs de balie van Incluzio in de Sterrentuin (Van Diepeningenlaan 110). Kom je liever samen met je buur, vriend of oude klasgenoot? Dat mag zeker! Geef je dit dan wel even door? Let op, aanmelden is een must!

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten! Tot dan!