Vandaag geopend 09:30 - 17:00

De Langste Tafel

28 september 2023

Schuif aan bij de Langste Tafel!

Things2do, Gading (Gemiva-svg), Incluzio en Winkelhof slaan de handen weer ineen! Op donderdag 28 september schuif je in Winkelhof aan bij de 'Langste Tafel'. Hier geniet je tussen 12:30 - 14:00 van een heerlijke, gratis lunch en krijg je de kans om buurtbewoners wat beter te leren kennen. De complete lunch wordt verzorgd en aangeboden door onze ondernemers. Het is nooit te laat om nieuwe vrienden te maken! 

De lunch vindt plaats op 28 september van 12:30 - 14:00 op het Hemaplein in Winkelhof. De inloop start om 12:15.

Leiderdorp in Verbinding
Donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober is de week tegen eenzaamheid. In Leiderdorp heet dit Leiderdorp in Verbinding. Organisaties en inwoners uit Leiderdorp zijn bij elkaar gekomen om eenzaamheid in de buurt aan te pakken. Er worden deze week allerlei gratis activiteiten georganiseerd om buurtbewoners dichter bij elkaar te brengen.

Aanmelden
Lijkt het jou gezellig om bij ons aan te schuiven? Stuur dan snel een mailtje naar leiderdorp@incluzio.nl onder vermelding van "de langste tafel van Winkelhof" of loop even langs de balie van Incluzio in de Sterrentuin (Van Diepeningenlaan 110). Kom je liever samen met je buur, vriend of oude klasgenoot? Dat mag zeker! Geef je dit dan wel even door? Let op, aanmelden is een must!

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten! Tot dan!