Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Cadeaustress? Doe je december inkopen in Winkelhof Leiderdorp

9 december 2019 - 31 december 2019
Genieten van een lekker geurtje, blij zijn met een mooi sieraad of spelen met het tofste speelgoed. Je kunt vast iemand wel ergens blij mee maken. Heb jij nog cadeautjes nodig voor de feestdagen? Doe je inkopen in Winkelhof Leiderdorp!

Of iemand nu houdt van parfum, sieraden, kookspullen of speelgoed, je koopt het hier allemaal. Vind je het toch lastig? Maak je dan vooral niet druk. Wij helpen je wel even. Hieronder hebben we wat ideeën voor je op papier gezet.   

Vrouwen:

Op zoek naar iets voor vrouwen? Koop dan een cadeautje van Rituals bij BeautyX. Met de producten van dit merk kun je genieten van een lekker bad, een warme douche, een kop thee of een ontspannende massage. Welke vrouw maak je hier nu niet blij mee? Liever iets blijvends geven? Koop dan een mooi sieraad bij Milano Juwelier. Is iemand een echte keukenprinses? Zoek dan wat leuke keukenspullen uit bij bijvoorbeeld Hema of Blokker. Laat je adviseren door de medewerkers.

Mannen:

Ook voor mannen shop je hier genoeg! Laat je voor een lekker geurtje adviseren bij Etos, Kruidvat of BeautyX. Houdt hij van een borreltje op zijn tijd? Zoek dan een mooie fles uit bij Gall & Gall en laat hem feestelijk voor je inpakken. Is het een echte lezer? Koop dan een goed boek bij De Kler.

Kinderen:

Cadeautjes nodig voor kids? Ook dan zit je bij Winkelhof Leiderdorp goed. Bij Intertoys vind je het leukste speelgoed. Is hij of zij sportief? Sport 2000 heeft voor jonge sportievelingen genoeg! De sportcollectie zit bomvol mooie sportkleding, -schoenen en -accessoires.   

Dus heb jij nog last van cadeaustress? Kom naar Winkelhof Leiderdorp en scoor de leukste spullen!

Hopelijk zien we je snel!