Dickens Weekend

22 december 2018 23 december 2018
Dickens Weekend

Het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 december staat in het teken van Dickens Weekend!

De diverse leuke kleine acts wisselen zich af in het centrum en uiteraard geeft de Kerstman ook acte de présence. Uiteraard is er ruimte om met de Kerstman op de foto te gaan. Door middel van prachtige decorstukken mag er een betoverende sfeer worden verwacht. 

De Dickens band QUIZUM en de orgelman

De band zal heerlijke kerst melodieën spelen en op diverse plekken in het centrum sfeer brengen. Ook de orgelman is weer van plan om vele harten te stelen met zijn melancholieke liedjes. 

Charles Dickens duo Ebenezer & Marley (La Grande Difference), is geheel gekleed in de stijl van Engeland rond 1900. Deze twee heren brengen tweestemmige muziek op accordeon en gitaar.

Schminkstand

Voor de kinderen is er een schminkstand, daar kunnen zij zich laten schminken als kerstengeltjes of feestelijk voor de kerst.

Fotograaf met verkleedspullen

De fotograaf Bertolusci uit ver vervlogen tijden komt met zijn koffer vol verkleedspullen. Iedereen mag naar hartenlust de koffer induiken om verkleed op de foto te gaan! Lachende gezichten, nostalgische prenten en veel lol zijn het resultaat. 

Cejay

Dressed to impress neemt Cejay je mee naar vervlogen tijden. Muziek voor ieder wat wils en natuurlijk ook kerst: Cejay raakt de juiste snaar. 

Dickens koor Carols of Christmas

Dickens koor Carols of Christmas heeft een breed repertoire met de mooiste Christmas carols en Kerstliederen.

Tot slot is de nostalgische karikatuurtekenaar Mimile aanwezig. Met een scheef oog, kijkend vanonder zijn ietwat versleten hoed neemt hij alle oneffenheden, afwijkingen en opmerkelijkheden over van de gast die tegenover hem zit.