Vandaag geopend 09:30 - 21:00

Glamourevent

14 september 2021

Ben jij toe aan een gezellige dag vol mode, beauty en shopplezier? Dan heb je geluk! Op zaterdag 25 september wordt het winkelcentrum namelijk omgetoverd tot een ware beauty heaven. Wat je allemaal kunt verwachten van deze glamour dag, lees je in deze blog.

Beautyplein

Het plein voor de Hema wordt tijdens deze speciale dag omgetoverd tot het beautyplein. Hier kun je genieten van beauty advies, touch ups en allerlei andere wellness activiteiten, aangeboden door onze mode ondernemers en andere professionals. Denk hierbij aan make-up advies, nagels lakken, haren krullen of stijlen, huidverzorging etc. Ook aan de kleintjes is gedacht. Voor hen is er namelijk een speciale kinder-beautystand! De activiteiten rondom het beautyplein vinden plaats tussen 12:00-16:00.

De laatste mode

Vanaf zaterdag 11 september zijn er paspoppen beschikbaar gesteld aan onze fashion-ondernemers. Op deze paspoppen zetten zij hun mooiste mode-items voor jullie in de spotlight. De paspoppen worden in de periode van 11 t/m 25 september regelmatig opnieuw aangekleed zodat er meerdere trends worden geshowd. Op het Glamourevent zelf worden de paspoppen op het beautyplein verzameld waar ze nog eens extra in de spotlight worden gezet door een sprankelende presentator.

Flitsmomenten

Tijdens het Glamourevent worden er een aantal flitsmomenten georganiseerd. Tijdens deze flitsmomenten worden alle glamourproducten in de spotlight gezet. Denk hierbij aan prachtige boeketten, brillen en allerlei andere accessoires. Daarnaast zal er een dansgroep aanwezig zijn die een spetterende choreografie zal uitvoeren rondom deze producten. Een DJ en presentator zullen zorgen voor een leuke sfeer en de benoeming van de producten. Een ware show! 

Tot snel op het Glamourevent!