Event: 25 jaar Ajax Jaarboek

3 december 2017
Event: 25 jaar Ajax Jaarboek

Het Ajax Jaarboek viert zijn 25ste verjaardag! Dat wordt op zondag 3 december gevierd met een najaarstournee in Winkelhof in de zojuist geopende Outlet Market.

25 jaar Ajax Jaarboek

Sinds het eerste Jaarboek (1992-1993) is een kwart eeuw clubhistorie op unieke wijze geboekstaafd. Reden genoeg om, na de verschijning van Het Officiële Ajax Jaarboek 2016-2017, uitgebreid stil te staan bij deze mijlpaal. Ajax Media en Kick uitgevers doen dat op speciale wijze; met een najaarstournee.

En dat wordt gevierd in Winkelhof in de zojuist geopende Outlet Market en jij kan daarbij zijn!

Terugblikken met prominente oud-Ajacieden

Het Ajax Jaarboek wordt met een Ajax-show ‘tot leven gewekt’ door makers van het eerste uur én schrijvers van nu. David Endt stond begin jaren 90 aan de basis van de unieke boekenreeks. De auteur, gepassioneerd voetbalkenner én Ajacied vertelt over meer over zijn drijfveren en inspiratiebronnen.

Ook Ajax' huisfotograaf Louis van de Vuurst is er vanaf het allereerste Jaarboek bij. Hij bespreekt in een gesprek met Jaap Visser zijn mooiste beelden uit 25 jaar gebundelde clubhistorie. Oud-Ajacieden zullen ook aanschuiven, zo blikt Morten Olsen terug op seizoenen als spelend Ajacied. Welke (oud-)Ajacieden nog meer aanschuiven, verklappen we nog niet.

Ajax Jaarboek in Winkelhof

Tijdens dit evenement is het Ajax Jaarboek 2016-2017 verkrijgbaar. Ook de zojuist verschenen biografie van Johan Neeskens is verkrijgbaar. Ajax, Kick uitgevers en Boekhandel De Kler organiseren dit unieke gratis evenement voor alle Ajax supporters met een voorliefde voor de clubhistorie en het (sport)boek. Het aantal plekken is beperkt, dus kom op tijd.

Zien we jou op zondag 3 december tussen 14:30 en 16:00 uur in de Winkelhof Outlet Market?

Heb jij gouden tips voor Winkelhof?
Geef je mening via deze link >>