Event: De Langste Tafel

26 september 2017 26 september 2017
Event: De Langste Tafel

Op dinsdag 26 september 2017 vieren wij Burendag in winkelcentrum Winkelhof met 'De Langste Tafel'. Kom gezellig lunchen met bewoners uit de omgeving!

Nationale Burendag

21 september t/m 1 oktober is de landelijke Week tegen eenzaamheid. Op 23 september is het Nationale Burendag. Burendag is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de omgeving. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Burendag in Winkelhof staat dit jaar in het teken om elkaar op een plezierige manier te ontmoeten.

Initiatiefnemers

Winkelcentrum Winkelhof, Gading (Gemiva-svg) en Pluspunt organiseren De Langste Tafel. De lunch wordt aangeboden door de winkeliers van Winkelhof en wordt verzorgd door vrijwilligers van Gemiva en Pluspunt. Aan deelname zijn geen verdere kosten verbonden.

Samen aan De Langste Tafel

Op dinsdag 26 september kan je met je buren en omwonenden van het winkelcentrum samen genieten van een heerlijke lunch. De tafel is geopend van 12.00 tot 14.00 uur. Je hebt dan de gelegenheid om in contact te komen met je buren en te genieten van al het lekkers op tafel. Tijdens de lunch kan je ook genieten van live muziek. Kom je liever niet alleen? Dan kan je iemand uitnodigen en samen plaats nemen aan tafel. Ook de burgemeester en wethouders schuiven aan. Samen maken we er een mooie dag van!

Aanmelden?

Het is wel noodzakelijk om je aan te melden voor De Langste Tafel. Dit kan bij Pluspunt (Splinterlaan 156 Leiderdorp), via 071- 5413536 (werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur) of via info@pluspuntleiderdorp.nl.

Kom samen op Burendag 2017!

Heb jij gouden tips voor Winkelhof?
Geef je mening via deze link >>