Event: Dickens weekend

23 december 2017 24 december 2017
Event: Dickens weekend

In het weekend vóór kerst staat Winkelhof in het teken van Charles Dickens. Op 23 en 24 december kan je genieten van mooie zangoptredens en kerstmuziek in het winkelcentrum.

Dickens weekend

Tijdens dit weekend zijn er meerdere gezelschappen en artiesten gekleed in de prachtige Dickens stijl en kan je luisteren naar mooie kerstliedjes en kerstmelodieën. Ook is de Kerstman in Winkelhof, samen met zijn Kerstvrouw. Geniet van de gezellige kerstsfeer in het winkelcentrum dit weekend. Lees hieronder wat er allemaal te doen is!

Zaterdag 23 december

Op zaterdag lopen de Kerstman en zijn Kerstvrouw door het winkelcentrum en zingen ze uit volle borst alle bekende kerstliedjes voor jou. Misschien ontvangt jij wel als bedankje een mooie Kerst- of Nieuwjaarskaart. Samen met jou bedenkt de Kerstvrouw een mooie tekst voor op de kaart en zingt ze soms mee met de Kerstman.

Kerstacts
Geniet ook van de de vele kerstacts tussen 11:00 en 16:00 uur:
-Coen Bouwmeester met zijn orgeltje
-Dickensorkest ‘Qizum’
-Het trio Cejay
-Leiderdorpse popkoor Songs2Sing
-Kees Kulk

Zondag 24 december

Ook op zondag wandelen de Kerstman en zijn Kerstvrouw in het winkelcentrum. Ze wensen iedereen een mooi kerst toe en delen cadeautjes uit namens Winkelhof. Ook zingen ze de leukste kerstliedjes en kan je samen met ze op de foto!

Kerstacts
Daarnaast kan je genieten van verschillende kerstacts tussen 12:00 en 17:00 uur:
-Leiderdorpse seniorenpopkoor Young@Heart 
-Coen Bouwmeester met zijn orgeltje
-Kees Kulk
-Jerry Mensing als Dickens Goochelaar

De kerstacts staan door het hele winkelcentrum. Ze treden op bij het HEMA-plein, in Winkelhof Outlet Market, op de hoek van de Versstraat, op de buitengalerij of voor Dirk en voor Etos. 

Op meerdere plekken in het winkelcentrum staan dit weekend houten kraampjes met heerlijke proeverijtjes, leuke kerstspullen en natuurlijk de lekkerste warme chocolademelk. Kom jij ook genieten van Winkelhof in kerstsfeer?

Heb jij gouden tips voor Winkelhof?
Geef je mening via deze link >>