Event: Fashion & Food

2 september 2017 3 september 2017
Event: Fashion & Food

Heb jij zin in een gezellig dagje shoppen met heerlijke hapjes? Kom dan op zaterdag 2 september en zondag 3 september naar Fashion & Food in Winkelhof Leiderdorp.

Tijdens Fashion & Food ontdek je de lekkerste hapjes en de nieuwste mode & lifestyle producten die dit najaar in de winkels te zien zijn en op de menukaart staan in Winkelhof. Zo geven winkels en horecagelegenheden je een voorproefje wat ze allemaal in hun assortiment krijgen of op hun (nieuwe) menukaart hebben staan. 

Daarnaast kun je ook genieten van leuke muzikale optredens en zijn er toffe aanbiedingen voor bezoekers. Zo wordt er in totaal maar liefst €1250,- shoptegoed weggeven aan het winkelend publiek. Iedereen die zijn aankopen af wil rekenen heeft namelijk de kans om door het Winkelhof team verrast te worden waarbij Winkelhof de aankoop betaalt. Kortom een gezellige dag voor jong én oud! 

Fashion & Food is gratis toegankelijk en start op zaterdag vanaf 11.00 uur en op zondag vanaf 13.00 uur. Het evenement is op beide dagen om 16.00 uur afgelopen.

 

Heb jij gouden tips voor Winkelhof?
Geef je mening via deze link >>