Event | De Langste Tafel

25 september 2018
Event | De Langste Tafel

Op dinsdag 25 september vieren wij weer Nationale Burendag in Winkelhof. Kom gezellig lunchen met bewoners uit de omgeving!

Nationale Burendag

Tijdens de Landelijke Week tegen Eenzaamheid wordt Nederland opgeroepen de deur uit te gaan. In de week daarvoor, op zaterdag 22 september, is het Nationale Burendag. Dit is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de omgeving. Burendag in Winkelhof staat dit jaar in het teken van elkaar op een plezierige manier moeten. 

Initiatiefnemers en sponsoren

Winkelcentrum Winkelhof, Pluspunt en Gemiva (Gading) organiseren samen De Langste Tafel. De lunch wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Albert Heijn, Dirk van den Broek, Van Maanen, Kippie, Neuteboom en Witte Prijzenslager

Samen aan De Langste Tafel

Op dinsdag 25 september kan je samen met je buren en omwonenden gratis genieten van een heerlijke lunch. De tafel is geopend van 12:00 tot 14:00 uur, onder andere op het Hemaplein in Winkelhof. Je hebt dan de gelegenheid om in contact te komen met de buren en te genieten van al het lekkers op tafel. Kom je liever niet alleen? Dan kan je iemand uitnodigen om samen plaats te nemen aan tafel. Samen maken we er een mooie dag van! 

Meld je aan

Aanmelden is noodzakelijk om aan te kunnen schuiven. Deelname is volledige gratis. Meld je vooraf aan bij Pluspunt via tel. (071) 5413536 of info@pluspuntleiderdorp.nl