Event: Sinterklaas in Winkelhof

18 november 2017 3 december 2017
Event: Sinterklaas in Winkelhof

Sinterklaas en zijn pieten komen weer naar het koude Nederland. Ook in Leiderdorp en Winkelhof vieren we dat met leuke activiteiten!

Intocht Sinterklaas

Op zaterdag 18 november om 10:00 uur komt Sinterklaas met zijn stoomboot aan in Leiderdorp, op de splitsing van Ockenrode en Tollenearsingel. Sinterklaas zal feestelijk verwelkomd worden door burgemeester Laila Driessen. 

Nadat Sinterklaas is aangekomen stapt hij in een mooie koets voor de optocht. De optocht brengt hem naar de Oranje Galerij, door het oude deel van Leiderdorp, naar Santhorst en uiteindelijk naar Winkelhof. Om 14:00 uur komt Sinterklaas aan in Winkelhof.

Vóór 14:00 uur kan je ook al samen met de kok van Sinterklaas koken en goochelen. Vanaf dat Sinterklaas aankomt in Winkelhof zal hij met zijn hoofdpieten te vinden zijn op het Hemaplein. Wil jij Sinterklaas een handje komen geven? Dat kan! Hij zal meer dan blij zijn met je komst en heeft daarom ook en kleine verrassing voor jou!

Kinderpietendisco en livemuziek

Op zaterdag 2 en zondag 3 december tussen 12:00 en 16:00 uur is er voor alle kinderen de kinderpietendisco van Rockfactor op het Hemaplein. Een dj draait leuke muziek en een van de Pieten doet leuke dansjes met de kinderen die mee willen doen. Daarnaast is er een sinterklaasquiz en maak je kans op leuke prijzen!

Ook is er dit weekend livemuziek door een Pietenband die rondloopt in het winkelcentrum. Kom jij samen met ons Sinterklaas vieren? We kijken uit naar je komst!

Heb jij gouden tips voor Winkelhof?
Geef je mening via deze link >>