Najaarsdip? Niet met onze tips!

5 november 2018
Najaarsdip? Niet met onze tips!

Krijg je energie van al die mooie gekleurde bomen en bladeren, de frisse geuren van de herfst en een warme kop chocolademelk? Of heb je juist last van een najaarsdipje? Wij geven je een aantal fijne najaarstips om je weer beter te laten voelen! 

Tip 1: Slaapritme

 's Ochtends je bed uit komen is natuurlijk een stuk lastiger als het nog donker en koud is buiten. Probeer wel zoveel mogelijk je slaapritme vast te houden, zodat je 's nachts goed in slaap kan komen en 's ochtend gemakkelijker kan opstaan! Kies een leuk nummer als wekker, dat maakt het opstaan ook een stuk prettiger. 

Tip 2: Ga een blokje om

Van alleen binnen zitten wordt niemand gelukkig. Haal lekker een frisse neus in het park en bewonder de prachtige herfstkleuren in het park! Of ga een blokje om en kom gezellig koffie of een warme chocolademelk drinken in ons winkelcentrum. 

Je lichaam heeft behoefte aan vitamine D en daglicht, dus die wandeling is ook nog eens erg gezond en goed voor je humeur. 

Tip 3: Creër sfeer en gezelligheid

Creër thuis een fijne omgeving met bijvoorbeeld heerlijke geurkaarsen en vrolijke muziek terwijl je een heerlijke warme stamppot met verse groenten bereidt. Nodig familie of een paar vrienden uit om gezellig samen te eten en te drinken. 

Tip 4: Ontdek een leuke serie

Na een lange herfstwandeling is er niks mis met een serie op de bank. Ga op zoek naar een spannende, romantische of grappige serie die je alleen of samen met je vriend/vriendin kan kijken. Een dekentje, kop thee en schaaltje pepernoten doen het daar ook goed bij. 

Tip 5: De lente is niet ver weg

Elk seizoen heeft zijn charme, maar mocht je nou echt niet van de herfst en winter houden? Vergeet dan niet dat de lente echt niet lang meer duurt! Probeer tot die tijd te genieten van de prachtige gekleurde landschappen of beloon je zelf met een mooie nieuwe winterjas of leuke sjaal.