Nieuws: Neuteboom viert feest!

19 december 2017
Nieuws: Neuteboom viert feest!

Neuteboom Kaas-Verswereld bestaat dit jaar maar liefst 70 jaar. Een mooi jubileum om even bij stil te staan. Meer weten? Lees dan verder!

Neuteboom Kaas-Verswereld

Neuteboom Kaas-Verswereld bestaat 70 jaar en die ervaring straalt duidelijk door in het uitgebreide assortiment: van Hollandse kaas, buitenlandse kaas, fijne vleeswaren, salades, noten, wijnen tot belegde Franse broodjes. De verswinkel staat voor persoonlijke bediening, vakkundig advies, alles vers gesneden en kwaliteit.

Daarnaast is Neuteboom gespecialiseerd in het maken van heerlijke en trendy tapasschotels, borrelhapjes, hartige taarten en vers-mandjes. Ook kan je er terecht voor diverse kerst- en relatiegeschenken!

Jubileum

Vanaf 8 november 2017 bestaat Neuteboom 70 jaar, een begrip in de versstraat in Winkelhof!

"70 jaar geleden opende Gerrit Neuteboom in Leiden op de Haarlemmerstraat 187 de eerste Neuteboom kaaswinkel. Het was 1947 en alles was nog op de bon. 35 jaar zou hij samen met zijn vrouw achter de toonbank staan en daarmee aan de basis staan van het huidige familiebedrijf. De toonbank is inmiddels bijna verdwenen in de keten van vijf Neuteboom winkels. De kwaliteit bleef, daar staan we voor!"

Wij feliciteren Neuteboom met dit prachtige jubileum! Wil jij ze ook feliciteren? Loop dan langs bij Neuteboom in Winkelhof!

Heb jij gouden tips voor Winkelhof?
Geef je mening via deze link >>