Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Programma Jaarmarkt Winkelhof

23 augustus 2019

Op zaterdag 7 september keren we Winkelhof binnenstebuiten! Dit jaar vindt de Jaarmarkt voor het eerst ook binnen plaats en zijn er optredens en foodtrucks op het Winkelhofplein. Ondernemers krijgen een marktkraam voor hun ingang en doen zo gezellig mee met alle jaarmarkt-gekte. Verwacht een Winkelhof vol verrassende winacties, kortingen op vertoon van VIP-bandjes en natuurlijk leuke optredens!

BINNENLOPEN MET HET JAARMARKTPRIJZENFESTIVAL
Voorafgaand aan de Jaarmarkt, in de periode van 24 augustus tot 7 september,
ontvangen consumenten VIP-bandjes bij hun aankopen in Winkelhof. Deze bandjes
kunnen zij op 7 september tijdens de Jaarmarkt inleveren 'Voor Interessante Prijzen'. Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

V.a. €10,- ! Geel bandje
V.a. €20,- ! Groen bandje
V.a. €30,- of hoger ! Rood bandje

MEET & GREET MET YOUTUBER STERRE DE KONING
Vlogger en zangeres Sterre Koning zal aan het begin van de middag de winnaars van de
Jaarmarktprijzen bekendmaken en daarna een handtekeningensessie en optreden verzorgen. Sterre zal tussen 15.00 en 16.00 uur handtekeningen uitdelen op het Hema-plein.

OPTREDEN VAN WESLEY KLEIN IN WINKELHOF
Deze bekende man uit Leiderdorp keert Winkelhof binnenstebuiten. Wesley is bekend van Popstars. Hij volgt zijn hart en maakt er weer een mooie dag van met zijn optreden in het winkelcentrum tijdens de Jaarmarkt.

OPTREDENS EN FOODTRUCKS OP HET WINKELHOFPLEIN
Buiten op het Winkelhofplein zijn optredens van Ruth Jaccott, Menno Aben en Sterre de Koning. Tussen de optredens door speelt de coverband support act. De finale wordt gedaan door de populaire Leidse Barry badpak. Het zal dus lang druk blijven in en om het centrum waar je bij de foodtrucks lekker kan eten en bij de winkels tot 21.00 uur kan winkelen.