Vandaag geopend 09:30 - 18:00

The Closet Sale

16 februari 2023

Puilt jouw kast ook zo uit met kleding die je eigenlijk niet meer draagt, maar zijn ze veel te leuk om weg te gooien? Geef ze een nieuw thuis met The Closet Sale in Winkelhof! Iedere dag van de week is er de gelegenheid om voor één dag je eigen kledingwinkel te openen. Koop hieronder je ticket!

Voor de komende maanden zoekt The Closet Sale elke dag nieuwe ondernemers. Heb jij altijd al gedroomd om voor een dag je eigen winkel te openen en heb je meer dan genoeg kleding waar je andere blij mee kan maken? Dan is dit wat voor jou! Kledingrekken, kapstokken, toonbank, spiegel en decoratie zijn al aanwezig.


Samen met vriendinnen
Sta je liever met vriendinnen? Geen probleem, gezellig! Het enige wat jullie nog moeten meebrengen is jullie kleding, accessoires en/of home deco en natuurlijk heel veel enthousiasme. 👗🛍️

Op maandag (10.00 - 18.00), dinsdag tot en met donderdag (08:00 - 18:00), vrijdag (08:00 - 21:00), zaterdag (08:00 - 17:00) en zondag (11:00 - 17:00) ben je de trotse eigenaar van je eigen shop aan Winkelhof 28a, naast de Albert Heijn, ter hoogte van de lift. De betaling per inschrijving is €25 en je levert bij de opening een borg in van €50 euro bij de huismeester. Zodra de borg is ingeleverd, wordt de winkel voor je geopend.

*Meer informatie en details zie de FAQ en algemene voorwaarden. Heb je verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@winkelhofleiderdorp.nl.

*FAQ Closet Sale Winkelhof

*Algemene Voorwaarden

**LET OP! The Closet Sale is enkel bedoeld voor tweedehands kleding, accessoires en home deco. Andere, nieuwe of zelfgemaakte producten zijn helaas niet toegestaan.

 

Schrijf je hier in voor The Closet Sale: 

 

Oefen alvast je leukste verkooppraatjes en blaas Winkelhof omver met jouw fantastische stijl. Succes!