Vandaag geopend 09:30 - 21:00

Intocht Sinterklaas | vanaf 10.00 uur

21 november 2015

Zou de Sint wel komen…

Het zal niet lang meer duren want zaterdag 21 november 2015 komt Sint Nicolaas met de boot  weer aan op de splitsing Ockenrode/Tollenearsingel. Daar zal Burgemeester Laila Driessen met heel veel kinderen met vaders en moeders de Sint opwachten. 

Sint staat al te popelen om te worden ontvangen in Leiderdorp en we heeft toegezegd alle kinderen een kadootje te komen brengen.  

We zouden het fijn vinden als iedereen weer komt, om de aankomst van Sinterklaas te zien.

Gelukkig zullen ontelbare Pieten ook dit jaar weer met de Sint meekomen. De paarden staan alweer te trappelen van ongeduld, De Muziek Pieten van Tamarco en andere bands hebben de instrumenten al opgepoetst en de leden van de Reddingsbrigade hebben hun zwemvesten uit de kast gehaald. Dus...... het feest kan beginnen!! Unity FM zal live verslag geven vanaf de boot.

De groepen 1, 2, 3 en 4 van de school de Prins Willem Alexanderschool varen dit jaar de Sint tegemoet. Om ongeveer 10.00 uur komt de boot aanvaren, met op de voorplecht de grote kindervriend met zijn Pieten.  

Na het welkomstwoord van burgemeester zal de Sint met zijn Pieten de kinderen handjes geven en pepernoten uitdelen. Als de Sint in zijn mooie koets zit, kan de optocht beginnen.

De optocht gaat langs de Oranje Galerij, door het oude deel van Leiderdorp, dan is er even een rustpunt. Daarna zal hij winkelcentrum Santhorst aan doen en uit eindelijk naar winkelcentrum Winkelhof, het eindpunt van de route. 

De Sint wordt rond 14.00 uur in Winkelhof verwacht, alwaar hij de kinderen zal ontvangen en vele kinderhandjes zal schudden en vullen met wat lekkers. Voordat de Sint arriveert zal er op het Hemaplein een leuk voorprogramma te zien zijn. De Sint zal daarna tot 16.00 uur blijven.

Houd deze website en facebook daarom goed in de gaten!