Vandaag geopend 09:30 - 21:00

LINDA.foundation in Winkelhof

25 november 2015 - 5 december 2015

Van 25 november t/m 5 december 2015 hebben wij de LINDA.foundation gesteund in ons winkelcentrum. Bij de LINDA.foundation stand in ons winkelcentrum kon je je geluk beproeven bij het Rad van Fortuin, een originele LINDA.shopper kopen of je cadeaus laten inpakken door het inpakteam. Uiteraad allemaal voor een donatie aan de LINDA.foundation.

Daarbij kreeg je voor iedere donatie van €5,- aan actiecode waarmee je kans maakte op één jaar lang rijden in een Citroën C1.Geven is nog nooit zo leuk geweest!  

Over LINDA.foundation

De LINDA.foundation is in juli 2013 opgericht door Linda de Mol en Mood for Magazines, uitgeverij van het LINDA. magazine. Het fonds is bestemd voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren.

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Amsterdam zelfs één op de vier. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Steeds meer ouders kunnen de maandelijkse rekeningen niet meer voldoen. Steeds meer gezinnen moeten beroep doen op de schuldsanering. De Voedselbank kan het aantal aanvragen voor eten nauwelijks aan en het aantal hulpaanvragen voor bijzondere bijstand neemt toe.

Deze gezinnen kiest de LINDA.foundation niet zelf. Zij maken gebruik van de contacten van onder meer Stichting Heppie, lokale vestigingen van Stichting Leergeld, de Voedselbank en verschillende gemeentelijke instanties door het gehele land. Gezinnen die daar ingeschreven staan, zijn al uitgebreid gescreend, dus dat hoeft geen tweede keer. Zij zijn persoonlijk bekend bij deze instanties en hebben bijvoorbeeld bij Heppie of Leergeld al expliciet hulp gevraagd voor hun kinderen.

Goed om te weten: alle giften worden voor 100% aangewend voor de aanschaf van de cadeaukaarten. De deelnemende bedrijven sponsoren de LINDA.foundation door meer geld op de cadeaukaarten te zetten dan zij betalen: zo krijgen zij bijvoorbeeld voor 35 euro een cadeaukaart ter waarde van 50 euro.

De overheadkosten van de LINDA.foundation worden zo laag mogelijk gehouden en worden betaald door Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazines. Zo hebben donateurs de garantie dat hun gift in zijn geheel gebruikt wordt voor de gezinnen die het moeilijk hebben.

Bekijk voor meer informatie de website van LINDA.foundation