Vandaag geopend 09:30 - 21:00

Cupcake wedstrijd en workshops in Winkelhof groot succes

7 april 2015

Cupcake wedstrijd en workshops in Winkelhof groot succes

Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang in de 35 jarige Winkelhof in Leiderdorp. Het jarige winkelcentrum startte haar jubileumactiviteiten met het vieren van Pasen in het overdekte centrum. ‘Het was een erge drukke zaterdag’ volgens John Filippo voorzitter van het jubilerende centrum.

Veel belangstelling voor cupcake workshops
Aan de cupcakewedstrijd met het thema “Pasen” die Winkelhof had uitgeschreven deden veel kinderen, maar ook volwassenen mee. “Het blijft mooi om de grote creativiteit van inzenders te zien”, aldus John Filippo. De hele zaterdag namen maar liefst 250 kinderen en volwassenen deel aan de georganiseerde workshops. Mensen willen graag juiste decoratie tips van de professional ontvangen.  Aan het eind van de zaterdag werden drie goed gevulde Winkelhofpaasmanden aan de winnaars van de wedstrijd  uitgereikt. Alleen maar winnaars en dus eerste prijzen voor allemaal.

Publiek trakteren
De paashaas en zijn lentemeisjes hadden afgelopen zaterdag ook zeker niet te klagen. Wat was het druk in de Winkelhof. Het jarige centrum verraste zijn trouwe bezoekers met een vrolijke paastraktatie en dat bleef niet onopgemerkt  bij het aanwezige publiek. Het winkelcentrum blijft stabiel in bezoekersaantallen. De Winkelhof trekt jaarlijks zo’n 4 miljoen bezoekers. Een sterk punt is en blijft natuurlijk het gratis parkeren voor bezoekers. Met Koningsdag en in juni staan ook veel leuke jubileumactiviteiten op het programma.

Winkelhof, gratis parkeren en verrassend winkelen!