Vandaag geopend 09:30 - 18:00

(Leerling) Opticien | Saton Optiek

2 augustus 2022

Hou jij van mode, werken met mensen en heb je oog voor detail? Als (leerling) opticien laat je de klanten van Saton Optiek goed zien en er stralend uitzien.

Saton Optiek
Onze specialisten helpen klanten om goed en comfortabel te zien. Daarom besteden we extra aandacht aan onze oogzorg en selecteren wij zorgvuldig onze collecties. Zodat de klant het best mogelijke zicht ervaart en er stralend uitziet.

Wat ga je doen? 
Mensen goed laten zien en er goed uit laten zien. Dat is jouw taak als opticien. Als specialist zorg je ervoor dat onze klanten de zichtoplossing krijgt die bij hem of haar past. Je kiest samen een mooie bril of zonnebril uit en adviseert de klant over de verschillende glasoplossingen. Uiteraard hoort hier ook een oogmeting bij met geavanceerde apparatuur.

Tijdens je opleiding tot opticien werk je als leerling opticien in onze winkel en ga je één dag in de week naar school. Jouw ervaren collega’s leren je in de praktijk alle kneepjes van ons prachtige vak. Belangrijke eigenschappen voor een opticien zijn sociale vaardigheden. Je luistert naar de klant, zodat je een goed beeld krijgt van de problemen en de wensen. Naast sociale vaardigheden moet je nauwkeurig kunnen werken. Bijvoorbeeld als je een oogmeting doet, glazen in een montuur slijpt of het montuur passend maakt. Je hebt affiniteit met mode en styling en je vindt het leuk om klanten te adviseren bij het uitzoeken van een montuur of zonnebril.

Interesse? Bekijk de volledige vacature hier en stuur je cv en motivatie naar kantoor@satonbeheer.nl.