Vandaag geopend 09:30 - 21:00

Fulltime leerling opticien | Saton Optiek Leiderdorp

19 april 2022

Heb jij aandacht voor ogen? Wij zoeken voor onze Saton Optiek winkel in de Winkelhof Leiderdorp diverse medewerkers om ons team te versterken.

Bij Saton Optiek helpen specialisten onze klanten om goed en comfortabel te zien. Daarom besteden we extra aandacht aan onze oogzorg en selecteren wij zorgvuldig onze collecties. Zodat de klant het best mogelijke zicht ervaart en er stralend uitziet.

Leren terwijl je werkt
Mensen goed laten zien en er goed uit laten zien. Dat is jouw taak als opticien. Als specialist zorg je ervoor dat onze klanten de zichtoplossing krijgt die bij hem of haar past. Je kiest samen een mooie bril of zonnebril uit en adviseert de klant over de verschillende glasoplossingen. Uiteraard hoort hier ook een oogmeting bij met geavanceerde apparatuur. Tijdens je opleiding tot opticien werk je als leerling opticien in één van onze zes winkels en ga je één dag in de week naar school. Jouw ervaren collega’s leren je in de praktijk alle kneepjes van ons prachtige vak. Je start in de werkplaats om zo de producten goed te leren kennen en doorloopt gedurende je opleiding een gedegen intern programma. Hoe mooi is dat!

Wie ben jij?
De opleiding tot opticien is een MBO opleiding. Je leert terwijl je werkt. Belangrijke eigenschappen voor een opticien zijn sociale vaardigheden. Je luistert naar de klant, zodat je een goed beeld krijgt van de problemen en de wensen. Naast sociale vaardigheden moet je nauwkeurig kunnen werken. Bijvoorbeeld als je een oogmeting doet, glazen in een montuur slijpt of het montuur passend maakt. Je hebt affiniteit met mode en styling en je vindt het leuk om klanten te adviseren bij het uitzoeken van een montuur of zonnebril.

Solliciteren
Bezoek deze pagina of stuur jouw motivatie en CV naar kantoor@satonbeheer.nl en ze nemen contact met je op.