Vandaag geopend 09:30 - 21:00

Medewerker Saton Service

3 mei 2022

Word jij het eerste aanspreekpunt van Saton Optiek? Krijg je energie van het warm welkom heten van onze klanten en ben je communicatief vaardig aan de telefoon? Dan ben jij degene die wij zoeken voor ons Saton Service Team.

Wat ga je doen?
Als Saton Service Team medewerker ben je als gastvrouw/gastheer het eerste aanspreekpunt in de winkel. Je ontvangt onze klanten en ondersteunt de opticiens en optometristen daar waar nodig. Je plant afspraken in en beantwoord de telefoon en e-mail in de winkel. Ook het bellen van klanten dat het bijvoorbeeld weer tijd is voor de contactlenzencontrole behoort tot je werkzaamheden. Daarnaast kun je helpen bij het verwerken van bestellingen en houd je de klantendatabase up-to-date.

Wie ben jij?
Jij bent een warme persoonlijkheid, je hebt een prettige stem en helpt anderen graag. Jij begrijpt wat hospitality is en denkt als vanzelfsprekend met de klant mee. Je werkt georganiseerd en spreekt en schrijft de Nederlandse taal vloeiend en schakelt indien nodig net zo makkelijk naar Engels. Ervaring in de optiekbrache en een optiekdiploma zijn niet nodig.

Solliciteren
Bezoek deze pagina of stuur jouw motivatie en CV naar kantoor@satonbeheer.nl en ze nemen contact met je op.