Vandaag geopend 09:30 - 21:00

Allround Haarstylist | Hairmatters

19 april 2022

Voor onze kapsalon in Leiderdorp zijn wij op zoek naar een ambitieuze allround hairstylist. Je komt te werken in een gezellig team, waar je de fijne kneepjes van het vak zult blijven leren door de vele georganiseerde trainingen. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en willen dat graag stimuleren!

En uiteraard gaan we elk jaar met alle collega’s van Hairmatters naar de Schwarzkopf Professional trend event!

Wie zijn wij?

Wij zijn een inspirerend kappersbedrijf en richten op professionaliteit en optimale tevredenheid. De weg naar succes is onze grootste uitdaging. Onze slogan is “Passie voor Kwaliteit” en staat centraal bij alles wat wij doen.

We besteden veel aandacht aan kleur- en kniptrainingen, inspiratie avonden en communicatie trainingen. Binnen onze salons hanteren wij daarom de volgende kernwaarden: inspiratie, groei, optimale tevredenheid en openheid. Deze kernwaarden dragen wij uit in elke handeling of stap die wij bij Hairmatters doen.

Wie ben jij?

Ben jij representatief, enthousiast, flexibel en leergierig? En heb jij 3 jaar salon ervaring als allround hairstylist en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift? Je kan bij ons zowel Parttime als Fulltime aan de slag met een beginnend contract van 7 maanden. 

Interesse? Bekijk deze pagina of mail je CV en motivatiebrief naar info@hairmatters.nl onder vermelding van sollicitatie Winkelhof.