Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Ontmoet je helden tijdens Kids Heroes

21 oktober 2023

Ontmoet jouw helden tijdens Kids Heroes

Het is tijd om jouw kidshelden eindelijk te mogen ontmoeten! Op zaterdag 21 oktober komen jouw helden namelijk naar Winkelhof!

Naast de leukste ontmoetingen met helden als Bing, Buurman & Buurman en Spider-Man, kun jij ook bekende YouTubers ontmoeten! Thomas van Grinsven, bekend van zijn YouTube-video's, komt namelijk speciaal voor jullie langs in Winkelhof!

Programma

Meet & Greet podium: 11:00 - 16:30

11:00 tot 11:45 uur | Bing
12:30 tot 13:15 uur | Buurman & Buurman
14:00 tot 14:45 uur | Spider-Man
15:30 tot 16:30 uur | YouTube Hero Thomas van Grinsven

LEGO-event: 11:00 - 16:00

Maak jouw mooiste LEGO-bouwwerk en maak kans op mooie LEGO-prijzen! Je kunt terecht bij acht bouwtafels, twee game-units met LEGO-Games én één DUPLO-tafel. Bewonder de prachtige LEGO-bouwwerken en neem het op tegen je vrienden op in de LEGO game-units. Ga jij winnen?

Van het bouwen kun je natuurlijk wat hongerig worden. Geen zorgen, daar hebben wij de perfecte oplossing voor! Tijdens Kids Heroes zorgt team Tasty the Cookie Bar met hun piaggo voor een zoete snack. 

Extra informatie 

We verwachten tijdens dit evenement veel drukte in Winkelhof. Dat is uiteraard gezellig, maar daarom hebben we voor de meet & greet met jouw helden wel wat regels opgesteld om het event voor iedereen fijn en veilig te houden:

  • Er worden geen handtekeningen uitgedeeld.
  • Als je bijna aan de beurt bent, zet dan alvast je telefoon op de selfie-stand.
  • Je mag of alleen op de foto, of met een groep, maar niet beiden.

Iedereen is van harte welkom in Winkelhof!

In verband met de drukte raden we je aan om op tijd te komen! We kunnen bij grote drukte niet garanderen dat iedereen aan de beurt komt voor een meet & greet. 

Iedereen is van harte welkom in Winkelhof!

We willen graag dat alle kinderen mee kunnen doen met dit event, ook de kinderen (of kinderen van ouders) met een beperking.

Het winkelcentrum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, met parkeerplekken voor rolstoelgebruikers, drempelloze toegang, lift en rolstoeltoegankelijk toilet. Voor kinderen of ouders voor wie het vanwege hun beperking lastig is om in een rij op de beurt te wachten, denken we graag mee met een oplossing, je kunt je vooraf aanmelden via info@winkelhofleiderdorp.nl.

Foto's
Er zijn ontzettend veel foto's gemaakt. Was jij erbij en wil je graag de foto's van jou en je kinderen downloaden? Dan kan dat middels onderstaand formulier. Vul je gegevens in en jij krijgt een link te zien waar je de beelden kunt downloaden. Wij hebben een topdag gehad, hopelijk jullie ook!

Ik ga akkoord met het privacybeleid