Vandaag geopend 09:30 - 21:00

Praktische informatie

Adres Winkelhof

Winkelhof 55
2353 TV Leiderdorp

Auto & parkeren

Winkelhof ligt aan de Engelendaal in Leiderdorp. Het winkelcentrum is gemakkelijk te bereiken vanaf de N446 en vanaf de Leiderdorpse brug. Winkelhof Leiderdorp beschikt over een ruime gratis parkeergelegenheid onder het winkelcentrum.

Navigeer direct naar de parkeerplaats van Winkelhof via Contact & Route

Uitrijden parkeergarage

Je kan in de parkeergarage van winkelcentrum Winkelhof tot 22:30 uur uitrijden. Bij de uitritzijde aan de Heinsiuslaan (bij de Albert Heijn) is het wel mogelijk om 24 uur per dag uit te rijden. Voor deze uitritzijde rijd je na 22:30 uur door tot de witte streep en zal het hekwerk zich vanzelf voor je openen. 

Mocht het hekwerk toch niet openen i.v.m. een storing? Bel dan naar de alarmcentrale: 023-5911911. Vermeld aan de telefoon object CL 92 781 en na een betaling van €75 is het weer mogelijk om in of uit te rijden. 

OV

Het winkelcentrum is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Navigeer direct naar de bushalte nabij Winkelhof via Contact & Route

De volgende bussen stoppen bij Winkelhof:
Qliner 365: Bushalte Statendaalder, Leiderdorp (3 minuten lopen)
Stadsbus 2: Bushalte Winkelhof, Leiderdorp (1 minuut lopen)
Bus 183: Bushalte Statendaalder, Leiderdorp (1 minuut lopen)

Fiets

Winkelhof heeft twee fietsenstallingen die bewaakt zijn met camera´s. Één bevindt zich in de parkeergarage vlakbij de entree van de Albert Heijn en één bevindt zich grenzend aan de parkeergarage vlakbij Grand Café Hofplein. Wij adviseren je graag om hier je fiets te parkeren.

Daarnaast is het mogelijk om je fiets te parkeren bij de stallingen rondom het Statendaalderplein en Kruidvat. Let op, deze stallingen zijn niet voorzien van camera bewaking.


Navigeer direct naar de fietsenstalling van Winkelhof via Contact & Route