Vandaag geopend 09:30 - 21:00

Jouw verblijf

Maak kennis met de service van Winkelhof! 

In winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp bieden wij vele services waaronder iLostgratis toiletten en gratis wifi! Bekijk hierboven het overzicht. 

welcoming1 Created with Sketch.

Parkeren Leiderdorp

Bij Winkelhof in Leiderdorp kun je gratis parkeren in de garage onder het winkelcentrum. 

Je kan in de parkeergarage van Winkelhof tot 22.30 uur uitrijden. Wil je later uitrijden? Voor bewoners en gebruikers van Franky’s en La Madonna kan automatisch worden uitgereden bij de uitrit aan de zijde aan de Heinsiuslaan (bij de Albert Heijn). Hier kan je 24 uur per dag uitrijden als gebruiker van de betreffende faciliteiten. Het hekwerk zal automatisch voor je opengaan.

Na sluitingstijd kun je de parkeergarage als bezoeker van het winkelcentrum niet meer uitrijden. Na betaling van €75,- in contanten krijg je toegang tot de garage.

Telefoonnummer Alarmcentrale: 023-5911911, vermeld object CL 92 781.

Wil je navigeren naar Winkelhof in Leiderdorp? Bekijk dan 'contact & route'

Lees meer

MAX Mobiel

De meest vernieuwende dienst in Winkelhof, is de MAX Mobiel. De MAX Mobiel is een klein elektrisch autootje met chauffeur die (minder mobiele) buurtgenoten van A naar B kan brengen. Dat voor slechts € 1 per rit!

Mobiliteit is voor iedereen belangrijk!

Mobiel zijn is belangrijk voor iedereen, maar niet vanzelfsprekend. Zeker niet als u slecht ter been of mindervalide bent en u niet zelfstandig kunt reizen.

Daarom is er de MAX Mobiel!

MAX Mobiel is een elektrisch aangedreven twee persoonsvoertuig voor mensen die hulp nodig hebben bij het reizen en geen eigen vervoers middel hebben. Met de MAX Mobiel kunt u korte ritjes maken. Bijvoorbeeld een bezoekje aan een winkel, famillie of iemand in het ziekenhuis.

Wie bestuurt de MAX Mobiel?

De MAX Mobiel wordt bestuurd door goed opgeleide vrijwilligers die u graag komen ophalen. De MAX Mobiel is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. De vrijwilligers helpen u bij het in en uitstappen en in de kofferbak is er ruimte voor een inklapbare rolstoel een rollator of voor uw boodschapjes.

Voor wie is de MAX Mobiel

Wilt u op bezoek uw familie? Heeft u een tandartsafspraak? Wilt u iets afgeven bij het postkantoor? Heeft u een afspraak in het ziekenhuis? Wilt u even winkelen op Winkelhof? Of moet uw hond naar de dierenarts? En heeft u zelf geen vervoer of bent u slecht ter been? Boek dan een ritje met de Max Mobiel voor maar € 1! Het autootje is smal en rijdt op het fietspad of op de stoep waardoor u overal voor de deur afgezet kan worden. U kunt een boodschappentas, een wandelstok of een rollator meenemen. Zelfs een kleine opvouwbare rolstoel past erin!

Contact

Max Mobiel rijdt van dinsdag t/m vrijdag.

Er kan elke werkdag gebeld worden tussen 10.00-12.00 uur naar 0620313233. U kunt ook een e-mail sturen naar maxmobiel@incluzio.nl.

Vrijwilligers

Wil jij de MAX Mobiel besturen? Wij zoeken nog vrijwilligers! Klik hier om de vacature te bekijken. 

Meer weten over dit project of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Ada Telgen atelgen@incluzio.nl of bel naar 0683074244.

Lees meer
service20 Created with Sketch.

Pinautomaten en ING-servicepunt Leiderdorp

In winkelcentrum Winkelhof kun je op meerdere plekken contant geld pinnen. Bekijk de betreffende winkelpagina's hieronder voor meer informatie en openingstijden.  

Albert Heijn > 
Winkelhof 29
2353 TS Leiderdorp
071 5413454 

Primera >
Winkelhof 68
2353 TR Leiderdorp
071 7900031

Hulp nodig met het regelen van online bankzaken? In winkelcentrum Winkelhof is er ook een ING-servicepunt aanwezig bij Telecombinatie. Bekijk de winkelpagina hieronder voor meer informatie en openingstijden. 

Telecominatie >
Winkelhof 52
2353 TT LEIDERDORP
071-5422834

Winkelhof Plattegrond
Lees meer
Group 6 Created with Sketch.

Toiletten & invalidentoilet

Op de begane grond van winkelcentrum Winkelhof kun je gebruik maken van openbare toiletten en invalidentoilet, nabij Dirk van den Broek.

Winkelhof Plattegrond

 

Group 12 Created with Sketch.

Verschoningsruimte voor kinderen

Je vindt de verschoningsruimte in de invalidentoilet van winkelcentrum Winkelhof. Dit bevindt zich op de begane grond nabij Dirk van den Broek.  

Winkelhof Plattegrond
service37 Created with Sketch.

Rolstoeltoegankelijk

In Winkelhof vinden wij het belangrijk dat iedereen kan genieten van onze services en ons uitgebreide aanbod, ook mensen die slechter ter been zijn. Alle winkels van winkelcentrum Presikhaaf zijn rolstoeltoegankelijk. Mocht je een rolstoel nodig hebben tijdens het bezoek aan ons winkelcentrum, kun je deze lenen bij de invalidenparkeerplaatsen naast de lift. 

Lees meer
service32 Created with Sketch.

Rolstoeluitleen

Winkelhof vindt het belangrijk dat iedereen een bezoeker kan zijn van het winkelcentrum, dus ook mensen die slechter ter been zijn. Het is dus mogelijk om duwrolstoelen te lenen. De rolstoelen zijn gratis en bevinden zich bij de invalidenparkeerplaatsen naast de lift.  

Deze duwrolstoelen zijn voorzien van een muntslot. Met een €1,- munt (borg) kun je een duwrolstoel lenen.  

Mochten de leenrolstoelen in gebruik zijn, dan is er nog een vierde inklapbare rolstoel gratis te leen via de Service Manager van Winkelhof, te vinden achter de deur tussen De Kler en Cuts & Colours. Deze rolstoel kun je vooraf of tijdens je bezoek aanvragen via Service Manager Winkelhof op:

T | 06 525 454 67
E | winkelhof@safened.nl

Lees meer
service16 Created with Sketch.

Gevonden voorwerpen & iLost

Ben je iets verloren tijdens het shoppen? Dan kun je bij de beveiliging van het winkelcentrum terecht of hieronder bij iLost. De beveiliging bevindt zich tussen De Kler en Cuts & Colours. 

Safened

T | 06 525 454 67
E | winkelhof@safened.nl

Op iLost zijn alle gevonden voorwerpen van winkelcentrum Winkelhof te zien. Op deze manier kun je 24/7 online kijken of jouw vermiste item gevonden is in het winkelcentrum.  

iLost

 

Winkelhof Plattegrond
Lees meer

Wasserette

Doe je was in winkelcentrum Winkelhof! Met de Revolution-Laundry is je was in 30 minuten klaar. Je krijgt een notificatie per sms als je jouw was weer kan ophalen. Wassen en drogen is mogelijk tot maximaal twintig kilo en je hoeft geen wasmiddel of enig ander product mee te brengen. De wasserette is te vinden bij de ingang van de parkeergarage aan de Heinsiuslaan. Verdere instructies staan vermeld op locatie.

De zelfbedieningswasserette is 24 uur per dag en zeven dagen per week toegankelijk.

Lees meer
service17 Created with Sketch.

OV chipkaart opladen Leiderdorp

Reis je met het openbaar vervoer? Bij Albert Heijn en Primera kun je jouw OV-chipkaart opladen. Bekijk de betreffende winkelpagina's hieronder voor meer informatie en openingstijden.  

Albert Heijn >
Winkelhof 29
2353 TS Leiderdorp
071 5413454 

Primera >
Winkelhof 68
2353 TR Leiderdorp
071-7900031

 

Winkelhof Plattegrond
Lees meer
service22 Created with Sketch.

Pick-up & pakketservice Leiderdorp

In winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp zijn meerdere pick-up points gevestigd. Bekijk de betreffende winkelpagina's hieronder voor meer informatie en openingstijden.  

Bloemenwinkel Fleur Elegance (DHL)
Winkelhof 2
2353 TT Leiderdorp

Primera (PostNL)
Winkelhof 14
2353 TR Leiderdorp 

Winkelhof Plattegrond
Lees meer
service34 Created with Sketch.

Kledingwasserij & Stomerij

In Winkelhof kun je jouw kleding wassen en stomen bij Wasserij-Stomerij Witte Schaar Leiderdorp. Bekijk de betreffende winkelpagina's hieronder voor meer informatie en openingstijden.  

Witte Schaar Leiderdorp
Winkelhof 23
2353 TR LEIDERDORP 
071 523 8338 
dewitteschaar@gmail.com

Winkelhof Plattegrond
Lees meer
service5 Created with Sketch.

Zit- & leesplekken

In winkelcentrum Winkelhof is er op het HEMA-plein voldoende zitgelegenheid om even uit te rusten tijdens of na het winkelen. 

Plattegrond
service10 Created with Sketch.

Wifi

In winkelcentrum Winkelhof geniet je van gratis wifi. Zo kun jij remote werken, een appje sturen of lekker op Facebook scrollen.  

Fietsenstalling

Kom je met de fiets? Bij winkelcentrum Winkelhof kun je je fiets op twee plekken parkeren met camerabewaking. Eén bevindt zich in de parkeergarage nabij Albert Heijn en één bevindt zich grenzend aan de parkeergarage nabij Grand Café Hofplein.

Daarnaast is het mogelijk om je fiets te parkeren bij de stallingen rondom het Statendaalderplein en Kruidvat. Let op, deze stallingen zijn niet voorzien van camera bewaking.

Ga naar 'contact & route' en kies 'route fiets' om direct naar het winkelcentrum te navigeren.

Plattegegrond
Lees meer

Brommer- & scooterstalling

Kom je met de brommer of scooter? Bij winkelcentrum Winkelhof kun je je brommer en scooter parkeren naast Albert Heijn. Buiten het winkelcentrum is het ook mogelijk om je brommer en scooter te parkeren nabij de hoofdingang bij Grand Café Hofplein en bij Kruidvat.  

Ga naar 'contact & route' en kies 'route fiets' om direct naar het winkelcentrum te navigeren.

Winkelhof Plattegrond
Lees meer
information3 Created with Sketch.

Beveiliging

Voor gevonden , calamiteiten, facilitaire zaken en EHBO kun je tijdens winkelopeningstijden terecht bij de beveiliging van ons winkelcentrum. Deze bevindt zich achter de deur tussen De Kler en Cuts & Colours.

Safened

T | 06 525 454 67
E | winkelhof@safened.nl

Plattegrond
Lees meer
information23 Created with Sketch.

EHBO

Voor EHBO kun je tijdens winkelopeningstijden terecht bij de beveiliging van winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp. Het kantoor bevindt zich tussen De Kleur en Cuts & Colours. 

Safened

T | 06 525 454 67
E | winkelhof@safened.nl

 

Winkelhof Plattegrond
Lees meer
information24 Created with Sketch.

AED

In winkelcentrum Winkelhof zijn er twee AED's te vinden. Een tegenover Lunchroom Holle Bolle Gijs en een naast Handyman.  

Winkelhof Plattegrond