Vandaag geopend 13:00 - 18:00
Winactie: in het nieuw naar Carré!

Winactie: in het nieuw naar Carré!

29 april 2024

Update: de winactie is gesloten!

Samen met je moeder als echte ster naar Carré? Nu is het jouw kans! Winkelhof geeft in samenwerking met Koninklijk Theater Carré in Amsterdam een spetterende avond weg voor twee personen. 

Een avond om nooit te vergeten, want je wint...

⭐️ Shoptegoed ter waarde van €250 om jullie outfits samen te stellen!
⭐️ Twee eersterang vrijkaarten voor één van de geselecteerde voorstellingen* van Najib Amhali óf Hans Klok in het Koninklijk Theater Carré.
⭐️ Een compleet verzorgd borrelarrangement.

Jullie worden deze avond helemaal in de watten gelegd! 🥰

Klaviyo formulier


*Bekijk hier de actievoorwaarden. 

Lees meer
The Closet Sale

The Closet Sale

1 maart 2024

Puilt jouw kast ook zo uit met kleding die je eigenlijk niet meer draagt, maar zijn ze veel te leuk om weg te gooien? Geef ze een nieuw thuis met The Closet Sale in Winkelhof! Iedere dag van de week is er de gelegenheid om voor één dag je eigen kledingwinkel te openen. Koop hieronder je ticket!

Voor de komende maanden zoekt The Closet Sale elke dag nieuwe verkopers. Heb jij altijd al gedroomd om voor een dag je eigen winkel te openen en heb je meer dan genoeg kleding waar je andere blij mee kan maken? Dan is dit wat voor jou! Kledingrekken, kapstokken, toonbank, spiegel en decoratie zijn al aanwezig. Het enige wat nog mist, ben jij! 

Voor €35* ben jij de trotse eigenaar van je eigen shop aan Winkelhof 28a, naast de Albert Heijn, ter hoogte van de lift. Bij de opening lever je een borg in van €50 bij de huismeester. Zodra de borg is ingeleverd, wordt de winkel voor je geopend.

* De volgende prijzen worden gehanteerd: Maandag tot donderdag: €25, op vrijdag, zaterdag en zondag: €35

Samen met vriendinnen
Sta je liever met vriendinnen? Geen probleem, gezellig! Het enige wat jullie nog moeten meebrengen is jullie tweedehands kleding, accessoires en/of home deco en natuurlijk heel veel enthousiasme. 👗🛍️

 • Maandag (10.00 - 18.00 uur)
 • Dinsdag t/m donderdag (08.00 - 18.00 uur)
 • Vrijdag (08.00 - 21.00 uur)
 • Zaterdag (08.00 - 17.00 uur)
 • Zondag (11.00 - 17.00 uur)
The Closet Sale Video


Belangrijke informatie

*FAQ
*Algemene voorwaarden
*The Closet Sale Instructies
*Borgformulier

LET OP!
The Closet Sale is enkel bedoeld voor tweedehands kleding, accessoires en home deco. Andere, nieuwe of zelfgemaakte producten zijn helaas niet toegestaan.

Tickets


Meer informatie en details zie de bovenstaande documenten. Heb je verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@winkelhofleiderdorp.nl. Oefen alvast je leukste verkooppraatjes en blaas Winkelhof omver met jouw fantastische stijl. Succes!

Lees meer
Ontmoet je helden tijdens Kids Heroes

Ontmoet je helden tijdens Kids Heroes

21 oktober 2023

Ontmoet jouw helden tijdens Kids Heroes

Het is tijd om jouw kidshelden eindelijk te mogen ontmoeten! Op zaterdag 21 oktober komen jouw helden namelijk naar Winkelhof!

Naast de leukste ontmoetingen met helden als Bing, Buurman & Buurman en Spider-Man, kun jij ook bekende YouTubers ontmoeten! Thomas van Grinsven, bekend van zijn YouTube-video's, komt namelijk speciaal voor jullie langs in Winkelhof!

Programma

Meet & Greet podium: 11:00 - 16:30

11:00 tot 11:45 uur | Bing
12:30 tot 13:15 uur | Buurman & Buurman
14:00 tot 14:45 uur | Spider-Man
15:30 tot 16:30 uur | YouTube Hero Thomas van Grinsven

LEGO-event: 11:00 - 16:00

Maak jouw mooiste LEGO-bouwwerk en maak kans op mooie LEGO-prijzen! Je kunt terecht bij acht bouwtafels, twee game-units met LEGO-Games én één DUPLO-tafel. Bewonder de prachtige LEGO-bouwwerken en neem het op tegen je vrienden op in de LEGO game-units. Ga jij winnen?

Van het bouwen kun je natuurlijk wat hongerig worden. Geen zorgen, daar hebben wij de perfecte oplossing voor! Tijdens Kids Heroes zorgt team Tasty the Cookie Bar met hun piaggo voor een zoete snack. 

Extra informatie 

We verwachten tijdens dit evenement veel drukte in Winkelhof. Dat is uiteraard gezellig, maar daarom hebben we voor de meet & greet met jouw helden wel wat regels opgesteld om het event voor iedereen fijn en veilig te houden:

 • Er worden geen handtekeningen uitgedeeld.
 • Als je bijna aan de beurt bent, zet dan alvast je telefoon op de selfie-stand.
 • Je mag of alleen op de foto, of met een groep, maar niet beiden.

Iedereen is van harte welkom in Winkelhof!

In verband met de drukte raden we je aan om op tijd te komen! We kunnen bij grote drukte niet garanderen dat iedereen aan de beurt komt voor een meet & greet. 

Iedereen is van harte welkom in Winkelhof!

We willen graag dat alle kinderen mee kunnen doen met dit event, ook de kinderen (of kinderen van ouders) met een beperking.

Het winkelcentrum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, met parkeerplekken voor rolstoelgebruikers, drempelloze toegang, lift en rolstoeltoegankelijk toilet. Voor kinderen of ouders voor wie het vanwege hun beperking lastig is om in een rij op de beurt te wachten, denken we graag mee met een oplossing, je kunt je vooraf aanmelden via info@winkelhofleiderdorp.nl.

Foto's
Er zijn ontzettend veel foto's gemaakt. Was jij erbij en wil je graag de foto's van jou en je kinderen downloaden? Dan kan dat middels onderstaand formulier. Vul je gegevens in en jij krijgt een link te zien waar je de beelden kunt downloaden. Wij hebben een topdag gehad, hopelijk jullie ook!

WINK_inschrijving_KIDS HEROES2023
Lees meer
Magic Circus keert terug naar Winkelhof!

Magic Circus keert terug naar Winkelhof!

1 augustus 2023

Het Leids Stadscircus, Magic Circus, strijkt neer naast Winkelhof met hun betoverende nieuwe voorstelling 'SCUSZA'. Stel je voor: werkelijkheid en verbeelding smelten samen in een wereld waar ballen door de lucht zweven, stoelen hun eigen avontuur beleven en ondeugende haarhangjongeren in de nok van het circus chillen. Deze voorstelling mag je niet missen! Kom langs op dinsdag 8 tot en met donderdag 10 augustus. 🎪

Magic Circus: “SCUSZA”
Bereid je voor op een spektakel vol moderne magie en laat je betoveren door ongelooflijke acts waar werkelijkheid en verbeelding elkaar ontmoeten. Ontdek de kracht van naastenliefde en groepsgeest terwijl de artiesten op hun tenen lopen om je te verrassen. In de intieme setting van de Magic Dome circustent wacht een magische ervaring op jong en oud, waar taal geen barrière is voor puur plezier. Laat je meevoeren naar de wonderlijke wereld van 'Scusza'!

Kortingscode
Om de terugkeer van Magic Circus te vieren, delen we graag €5,- korting per persoon uit. Gebruik bij het online bestellen de kortingscode: WINKELHOF. Ook zijn er in verschillende winkels met een circusposter kortingsbonnen te vinden waarmee je €5,- korting per persoon krijgt voor alle voorstellingen in de regio Leiden!

Daarnaast zijn ook in diverse winkels met een circusposter kortingsbonnen te vinden.

Maar dat is niet het enige! Wij hebben binnenkort een leuke winactie op onze Facebook dus houd deze goed in de gaten! 👀

Kaarten
Waar wacht je nog op? Grijp je kans en duik in de betoverende wereld van Magic Circus 'Scusza'! Kijk snel op de website van Magic Circus voor de tijden en bemachtig hier je kaartje. Of kom een uur voor aanvang van de voorstelling naar de circuskassa om je kaartjes te halen.

Veel plezier! 🤸

Lees meer
Winkelhof wordt gezonder met Fit & Zo!

Winkelhof wordt gezonder met Fit & Zo!

1 mei 2023

Ook fit de zomer in? Winkelhof staat tijdens Fit & Zo volledig in het teken van sport, inspiratie, fashion en food. 🏃‍♀️🍎 

Claim jouw korting!

Onze ondernemers dragen graag een steentje bij aan een gezond(er) en fit leven. Ze hebben unieke acties opgesteld en jij bent fit nog voordat de zomer begint. Vul je gegevens in en claim meteen jouw persoonlijke korting. 👇🏻

Fitenzo button

Planning activiteiten

 • Zaterdag 10 juni tussen 12.00 en 16.00 uur: Suikerchallenge!
  Raad jij hoeveel suikerklontjes er in producten zitten? Maak kans op leuke prijzen! 🏆
 • Zondag 25 juni tussen 12.00 - 16.00: Fiets je eigen smoothie! 
  Fiets jij hard genoeg om je eigen smoothie te maken? 
Lees meer
Win: weet jij hoeveel paaseitjes verstopt zijn?

Win: weet jij hoeveel paaseitjes verstopt zijn?

27 maart 2023

Weet jij hoeveel paaseitjes er verstopt zitten in Winkelhof? Vul hieronder je gegevens in, zoek de verstopte paaseitjes en maak kans op een cadeaubon van onder andere Bloemenhof, Multivlaai, Hünkemoller en meer! Eitje, toch? 🐣

formulier winactie

 

Actievoorwaarden

 • Deelname aan de actie staat open voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder.
 • De actie loopt tot 4 april.
 • Prijzen moeten opgehaald worden in het winkelcentrum, dus kunnen niet opgestuurd worden.
 • Er wordt via e-mail contact opgenomen met de winnaars.
 • Ondernemers, personeel, evenals iedereen die op enigerlei wijze (in)direct betrokken is bij Winkelhof zijn uitgesloten van deelname.
 • De prijs kan uitsluitend worden toegekend aan de winnaar en kan niet worden ingewisseld voor contant geld.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Lees meer
Winkelhof draagt jullie een warm hart toe!

Winkelhof draagt jullie een warm hart toe!

30 november 2022

De kerstman heeft met behulp van onze ondernemers een aantal kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten geven we weg aan de mensen die jullie een warm hart toe dragen. 🎁❤️

Wat moet je doen?
Heb jij iemand die je dit jaar een extra warm hart wilt toedragen? Dan hebben we goed nieuws, want jullie bepalen wie deze pakketten gaan ontvangen! Via onderstaand aanmeldformulier kunnen mensen aangedragen worden.

Uit alle inzendingen worden 25 namen getrokken waar een kerstpakket thuis afgeleverd zal worden. Vul hem snel in en wie weet staat ons kerstengeltje in december bij je opa, moeder, beste vriendin of behulpzame buurman aan de deur!

Deze actie liep tot en met 11 december 23:59.   

Algemene Voorwaarden

Lees meer
World Cleanup Day

World Cleanup Day

17 september 2022

Doe mee met de World Cleanup Day!

Zaterdag 17 september is het World Cleanup Day! Tijdens deze wereldwijde opruimactie krijgt de hele planeet een grote schoonmaakbeurt.  

Ook wij als winkelcentrum dragen graag bij aan een schonere leefomgeving. Wij moedigen onze ondernemers aan om gewapend met prikker en vuilniszak op pad gaan om de buurt een stukje schoner te maken. Help jij onze ondernemers op 17 september tussen 09.00 uur en 17.00 uur mee met het schoonmaken van het winkelcentrum en de directe omgeving? Samen helpen we plasticvervuiling de wereld uit. 🌱

Samen sta je sterker!
Ook jij kunt bijdragen aan een schonere buurt. Verzamel je buren, vrienden of familie en organiseer zelf een opruimactie. Om jullie een eindje op weg te helpen hebben we de belangrijkste tips op een rijtje gezet:

 • Voorbereiding
  Een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg voor de juiste opruimmaterialen, zoals vuilniszakken, handschoenen en een grijper. Spreek een verzamellocatie en tijdstip af met je opruimgroep én check voor de zekerheid even het weerbericht! 😉

 • Veiligheid voorop
  Let tijdens het opruimen op straat goed op het verkeer. Zo is het verstandig om opvallende kleding aan te trekken (veiligheidshesjes) en loop niet langs hele drukke wegen. Let op jezelf, en op elkaar. 

 • Deel jouw opruimactie
  Hoe meer deelnemers, hoe meer impact! Deel jouw opruimactie via Facebook en Instagram met de #worldcleanupdaywinkelhof en inspireer jouw omgeving om samen te werken aan een schonere buurt. 

Draag jij ook een steentje bij? 💚

Wist je dat je jouw opruimactie ook kunt laten sponsoren? Met het opgehaalde geld steun jij de Plastic Soup Foundation. Kijk op www.worldcleanupday.nl voor meer informatie!

Lees meer
Magic Circus keert terug naar Winkelhof!

Magic Circus keert terug naar Winkelhof!

28 juli 2022

Magic Circus, het Leids Stadscircus verschijnt weer naast Winkelhof. Waar afgelopen kerstperiode alle circusvoorstellingen van het land afgelast moesten worden, verplaatst Magic Circus gewoon de winter! Het resultaat is de gloednieuwe voorstelling Ho, Ho… HO!”. Modern, gezellig circus met acrobaten en… sneeuw. Mis het niet, de voorstellingen vinden van dinsdag 9 t/m donderdag 11 augustus. 🎪

Magic Circus: “Ho, Ho… HO!”

"Ho,Ho… HO!" slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte, in het Magic Circus kom je onthaasten en afkoelen. In hoog tempo volgen dans, illusies, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën tot acrobaten op eenwielers en veelwielers. Naast verrassend ensemblewerk aan doeken en palen zijn ook de onmisbare clowns aanwezig, zonder enge rode neus, maar wel met ver gaande humor. Daarbij is er ook een “echte” giga gorilla en zeer plaatselijke sneeuwval...

Kortingscode

Omdat wij blij zijn om Magic Circus te verwelkomen, mogen wij 50% korting geven op een Combi-Ticket. Dit is één entreebewijs voor twee personen, te weten één persoon vanaf 12 jaar en één persoon van 1-11 jaar. Profiteer van deze speciale actie en krijg feitelijk een volwassenticket en een gratis kinderticket! Gebruik online de kortingscode: WINKELHOF.

Daarnaast zijn ook in diverse winkels met een circusposter kortingsbonnen te vinden.

Maar dat is niet het enige! Wij hebben binnenkort een leuke winactie op onze Facebook dus houd deze goed in de gaten! 👀

Kaarten

Klaar om ondergedompeld te worden in live-entertainment? Kijk snel op de website van Magic Circus voor de tijden en bemachtig hier je kaartje. Ook kun je vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling aan de circuskassa kaartjes halen.

 

Veel plezier! 🤸

Lees meer
De leukste uitjes voor jou en je kids in Nederland!

De leukste uitjes voor jou en je kids in Nederland!

29 juni 2022

De zomervakantie is in aantocht en de agenda raakt rustig aan steeds voller! Of wacht? Heb je toch nog een aantal vrije dagen en is je inspiratie op? Geen zorgen! Speciaal voor de aankomende zomer hebben wij een aantal tips voor je op een rij gezet.

De Apenheul in Apeldoorn

 

NEMO in Amsterdam

 

Dierenpark Amersfoort

 

Julianatoren in Apeldoorn

 

Toverland in Sevenum (Limburg)

 

Madurodam in Den Haag

Handige tips & tricks voor onderweg

 • Ga lekker vroeg op pad zodat je een groot deel van de drukte voor bent
 • Weet wat je kan verwachten! Check altijd voor je bezoek de website, zo sta je niet voor verrassingen zoals gesloten attracties of gebieden
 • Bij veel uitjes en parken mag je je eigen drinken of eten meenemen. Dit kan flink schelen in de kosten voor een uitje!
 • Wordt het een hele warme zomerdag? Leg dan de nacht van te voren een flesje water in de vriezer. Zo heb jij altijd een koud drankje bij de hand!

Een hele fijne zomer namens Winkelhof!

Lees meer
De mooiste vakantieplekjes binnen Europa

De mooiste vakantieplekjes binnen Europa

23 juni 2022

De zomervakantie komt steeds dichterbij dus het is tijd om een leuke reis uit te zoeken en voorbereidingen te treffen. Maar waar ga je naartoe? Wil je vliegen, rijden of lekker met het openbaar vervoer? Dan hebben we het nog niet eens gehad over het doel van je reis: avontuurlijk, cultureel of een strandvakantie? Wij hebben alvast wat plekjes in Europa op een rijtje gezet die je niet alleen zullen verrassen, maar je ook op weg zullen helpen met het uitzoeken van de perfecte vakantiebestemming! 🏝️😎 

Sardinie

 

Portugal

 

Italie

 

Griekenland

 

Noorwegen

 

Spanje

 

Ieder heeft natuurlijk zo zijn of haar eigen voorkeur. Het enige wat wij kunnen doen is jou een eindje op weg helpen. ✈️ 

Een hele fijne zomer namens Winkelhof!

 

Lees meer
Vijf zomerse drankjes om jouw hoofd koel te houden!

Vijf zomerse drankjes om jouw hoofd koel te houden!

14 mei 2022

It’s getting hot in here… dus veel drinken is een must! Wil je eens wat anders dan water met munt en een citroentje? Lees dan snel verder, want wij hebben vijf heerlijke, verfrissende drankjes voor je uitgezocht. Zo houd jij jouw hoofd koel deze zomer! 

But first, coffee

Een goede ijskoffie kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Deze maak je eenvoudig zelf door espresso, ijsblokjes, melk en eventueel wat suiker te blenden in een blender. Je kunt jouw ijskoffie afmaken met een toef slagroom of een bolletje vanille ijs. Liefhebbers kunnen een scheutje karamelsiroop, amaretto of whisky toevoegen. 

Super smoothie

Als je aan zomers fruit denkt, denk je natuurlijk aan watermeloen. Dit prachtige fruit is niet alleen een fijne dorstlesser, het zit ook nog eens boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Super gezond dus! Blend de watermeloen met een banaan, wat (kokos)melk, ijsblokjes en een scheutje limoensap voor een verfrissende smoothie. Vind je het drankje te dik? Voeg dan water toe tot de gewenste consistentie. 

Ice, ice baby

Zelf ijsthee maken is heel simpel, lekker en ook nog eens gezonder! Het enige wat je hoeft te doen is een aantal van jouw favoriete theezakjes te laten trekken in een halve liter gekookt water. Na een kwartier haal je de zakjes eruit, vul je de kan aan met een liter koud water en verse munt en laat je de ijsthee afkoelen in de koelkast. Serveer met wat ijsblokjes, een schijfje citroen en wat rood fruit. Heerlijk verkoelend op een warme zomerdag!

Onder de Spaanse zon

De Bijna Zomerweken zijn perfect om een beetje Spanje naar ons eigen land te halen. Hoe kun je dat beter doen dan met een glaasje sangria? Wij hebben een authentiek Spaans recept opgezocht, waar je eindeloos mee kunt variëren. Zet een fles rode wijn vast koud. Was een citroen, limoen en sinaasappel, snijd deze in dunne schijfjes en doe ze in een grote karaf. Hier voeg je 350 milliliter rum en 100 gram suiker aan toe. Laat het twee uur staan in de koelkast, zo trekken alle smaken goed in. Wanneer je de sangria serveert, plet dan het fruit een beetje en voeg de rode wijn en 250 milliliter sinaasappelsap toe. Tip: laat je adviseren bij Gall&Gall voor de lekkerste rode wijn en rum voor in dit recept. ¡Salud!

Verfrissend met of zonder alcohol

Last but not least hebben we een cocktail die ook zonder alcohol heerlijk is, namelijk de vlierbloesem gin cocktail. Hiervoor doe je wat ijsblokjes in een glas en schenk je er gin, vlierbloesem siroop, limoensap en koolzuurhoudend water bij. Maak jouw cocktail af met schijfjes limoen en komkommer. Ga je liever voor een mocktail? Laat dan de gin weg. Simpel, snel en o zo lekker!

Met deze dorstlessers kom jij de warme dagen wel door. Welk verfrissend drankje ga jij als eerste proberen? Proost op de zomer! 

Lees meer
Een kakelverse paaslunch? Eitje!

Een kakelverse paaslunch? Eitje!

4 april 2022

Kakelverse paaslunch? Eitje! Haal bij onze ondernemers alles voor een smakelijk Pasen.

FB Pasen

 

Buikje rond gegeten: check!
Bij een écht geslaagd feest hoort natuurlijk lekker eten. Of je nou de focus legt op het ontbijt, de lunch, het diner of een goede gourmetsessie met het gezin: je haalt het bij ons. Wij hebben twee heerlijke recepten voor jou uitgezocht: vrolijke paashaaspannenkoeken en verrassende roze gevulde eitjes. Hiermee maak je gegarandeerd indruk op jouw kids en schoonmoeder! 😉

Wil je weten waar je terecht kunt tijdens de paasdagen? Bekijk hier onze openingstijden

Eettafel: check!
De paashaas jaloers maken op wat er allemaal op jouw tafel staat tijdens de paasbrunch, -lunch of -diner? Say no more! Een goed begin is het halve werk. Dit geldt voor alles, maar zeker ook voor Pasen. Je wilt tenslotte deze dag op je paasbest zijn! Met de gezellige decoraties van onze ondernemers kun je alvast lekker in de stemming komen. Onze tip: je woonkamer is pas paas-proof met een mooie bos kleurrijke lentebloemen.

Fijne Pasen! 🐣🐰

Terug naar Pasen
Lees meer
Kids tip: Paashaaspannenkoeken

Kids tip: Paashaaspannenkoeken

3 april 2022

Wat vinden kinderen nóg leuker dan pannenkoeken? Juist, pannenkoeken in de vorm van een paashaas! 🐇 Wij hebben een supermakkelijk en gegarandeerd succesvol paasrecept voor je. Eitje! 🥚 Tip: ook leuk om samen met de kids te doen!

Ingredienten

 • 1 ei
 • Snufje zout
 • 40 gram zelfrijzend bakmeel
 • 1/2 tl bakingsoda
 • 50 ml karnemelk
 • 1/2 tl vanille extract

Instructies

 1. Begin met het scheiden van het eiwit en de eidooier. Klop hierna het eiwit met een snufje zout luchtig.

 2. Roer de overige ingrediënten in een andere kom door elkaar. Voeg als laatst het geklopte eiwit toe en schep dit er voorzichtig doorheen. 

 3. Verhit een grote pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur en veeg deze voorzichtig schoon met wat geolied keukenpapier. Voeg met een grote lepel een royale klodder beslag toe aan de pan. De eerste klodder is voor het konijnenlichaam dus deze vorm moet rond zijn. Voeg een kleiner rondje toe voor het hoofd, twee kleine ovalen voor de voeten en twee lange dunne stroken voor de oren. Je kunt eventueel ook alle onderdelen één voor één bakken.

  Tip: Gebruik kookringen in verschillende maten om het jezelf makkelijk te maken!

 4. Draai de pannenkoeken na een minuut of twee om, zodra de randen gaar zijn. Bak nog een minuut tot ze goudbruin zijn.

 5. Leg het hoofd, de oren en de voeten elkaar net overlappend op het bord, zodat het eruit ziet als een konijntje.
   
 6. Voeg wat fruit naar keuze toe voor de staart en voor de voetjes. Of laat je kids de finishing touch doen! 👨‍👩‍👦‍👦

 

MicrosoftTeams-image (22).png

Lees meer
Roze gevulde eitjes

Roze gevulde eitjes

2 april 2022

Één ei is geen ei! Met Pasen kun je nooit genoeg eitjes eten, toch? Daarom delen wij graag dit verrassende recept voor roze gevulde eitjes! Eitje! 🥚

 

Ingredienten

Voor 6 personen:

 • 3 eieren
 • 375 ml bietensap
 • 25 ml rodewijnazijn (optioneel: gewone azijn)
 • 2 el witte basterdsuiker (optioneel: gewone suiker)
 • 1½ el mayonaise
 • ½ tl kerriepoeder (of probeer eens vadouvan!)
 • 2½ g verse platte peterselie

Instructies

 1. Breng water aan de kook, voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 minuten hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel de eitjes.
 2. Meng het bietensap, de azijn en suiker en wacht tot de suiker is opgelost. Schenk in het bakje met de eieren. Leg een bordje op de eieren, zodat ze helemaal onderstaan (ze mogen niet geplet worden). Zet afgedekt ca. 3 uur in de koelkast.
 3. Haal de eieren uit het bakje en halveer overlangs, haal met een theelepel het eigeel eruit en doe in een kom. Prak het eigeel met een vork. Meng de mayonaise en kruiden erdoorheen en breng op smaak met peper en zout.
 4. Schep het eigeelmengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee. Snijd de blaadjes van de peterselie fijn en bestrooi de eieren ermee. Smakelijk!
Lees meer
In actie voor Oekraïne

In actie voor Oekraïne

17 maart 2022

In deze tijd willen we graag iets betekenen voor Oekraïne. Om te helpen waar we kunnen, werken we dit weekend samen met Radiozender Unity.NU.

Dit weekend zendt Unity.NU live uit in winkelcentrum Winkelhof. Op vrijdag 18 maart tussen 16:00 en 21:00 uur en op zaterdag 19 maart tussen 09:00 en 17:00 uur zullen ze aanwezig zijn om verschillende platen te draaien.

Hoe helpen we?
Het is heel simpel, vraag je favoriete plaat aan en ruil daarvoor goederen of een geldbedrag in voor Oekraïne. Niet alleen kunnen inwoners uit de hele regio meedoen, ook voor bedrijven en verenigingen is het mogelijk om een donatie te doen. De donaties lever je in bij de live studio, die voor de roltrap op het HEMA-plein zal staan.

Naast dat je je steentje bijdraagt en geniet van je favoriete muziek, halen de DJ’s zo nu en dan ook graag donateurs live in de uitzending. Zo zullen onder andere DJ’s Elmar Bus, Rudo Slappendel, Arno Koning en Ties van Kesteren live in de studio staan.


Unity.NU is in de hele regio Leiden te horen op 105.7FM, via DAB+ en online via www.unity.nu.

Lees meer
Corona-update

Corona-update

18 februari 2022

Beste bezoeker, 

Wij van Winkelhof doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Lees op deze pagina welke coronamaatregelen gelden vanaf vrijdag 18 februari 2022. Deze regels veranderen op 25 februari weer.

Huidige regels (vanaf 18 februari)

 • Alle winkels en horeca zijn open
 • Houd 1,5 meter afstand
 • Draag een mondkapje
 • Was vaak en goed je handen

Coronatoegangsbewijs en mondkapjes

Alle voor publiek toegankelijke plekken, zoals winkels en horeca, mogen tot 01:00 uur open zijn. Voor de horeca is nog een coronatoegangsbewijs nodig en in de winkels is een mondkapje nog verplicht.

Vanaf 25 februari

Vanaf vrijdag 25 februari gelden de volgende regels. Dan:

 • gelden weer de normale openingstijden
 • is het coronatoegangsbewijs niet meer nodig (op locaties waar minder dan 500 mensen binnen zijn)
 • vervalt de verplichte 1,5 meter afstand
 • is een mondkapje niet meer verplicht
 • zit er geen maximum aan het aantal bezoekers en is er geen vaste zitplaats meer in de horeca

Bedankt voor je medewerking!
#samensterk

Lees meer
We mogen weer!

We mogen weer!

19 januari 2022

Wij zijn blij jou weer te mogen verwelkomen in ons winkelcentrum, dankzij de versoepelingen! Je kunt weer in al onze winkels komen shoppen (zonder afspraak!). De horeca is enkel geopend voor afhaal en/of bezorgen. Onze ondernemers staan te popelen om advies te geven over de prachtige voorjaarscollectie van 2022. Dus: haal de lente in huis dankzij jouw favoriete winkels! ☀️

Maak kans op een cadeaukaart t.w.v. €50,- euro van jouw favoriete winkel!
De ondernemers hebben jou ook gemist! Daarom geven we een tegoedbon van jouw favoriete winkel weg. Je maakt kans door op de Facebook post te reageren en ons te vertellen welke winkel jij het meest gemist hebt. Reageer snel en wie weet win jij de cadeaubon van die winkel. Dat wordt shoppen! 🛍️

winactie


Samen gezond – samen sterk

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat wij dit samen veilig doen en alle RIVM-richtlijnen in acht blijven nemen. Ga naar samen gezond – samen sterk en bekijk de huidige maatregelen.

Lees meer
Click, bel & collect!

Click, bel & collect!

20 december 2021

De winkels zijn weer open, maar Click & Collect is inmiddels een begrip wat niet meer weg te slaan is!

Click & Collect  

Via Click & Collect is het mogelijk om je bestelling op te halen of te laten bezorgen. Ook kunnen bestellingen vaak telefonisch doorgegeven worden. Of je nu gaat voor een shopdagje in winkelcentrum Winkelhof of lekker scrollen op de bank, shoppen kan altijd! 🤗   

Hoe kan ik bestellen bij de ondernemers?* 

Pop-up store (at the Farm & Label071): Via click & collect. Bestellingen worden ook thuis bezorgd. Bestellen kan via de websites www.Label071.nl en www.atthefarm.nl. Bestel vooral je leukste kadootjes en eigen verwennerijen bij ons! We pakken het desgewenst weer super leuk in!

Intertoys: Click & collect bestellen kan telefonisch op 088 3343668 of via onze website: www.intertoys.nl 

Foto Filippo: Bestellen kan natuurlijk het makkelijkste via de website www.fotofilippo.nl. Wil je toch wat meer advies en even sparren, bel dan met 071-5413258. We zijn ook van 08:00h tot 23:00h bereikbaar via de WhatsApp functie op de website en via Facebook Messenger. We zijn gewoon open voor het maken van pasfoto’s. Foto’s kunnen besteld worden via het mailadres: snelprint@gmail.com of via onze website. Reparatie’s van camera’s kunnen worden afgegeven aan de balie voor in de winkel.

Holland & barret: Bel naar 0299 660391 en geef uw bestelling door, de bestelling kan vervolgens worden gehaald bij de winkel of deze wordt thuisbezorgd. 

Neuteboom Kaas-Verswereld: Wij zijn gewoon open, telefonische en e-mail bestellingen zijn welkom. Kijk voor meer informatie op www.neuteboomkaas.nl.

Telecombinatie: Wij zijn geopend voor click & collect. Bestellen kan via ons telefoonnummer 071-5422834 of stuur een mailtje naar leiderdorp@tcwinkelhof.nl

byDaans.: Heb je een persoonlijk advies nodig of wil ze ons 'live' spreken en zien? Neem dan contact op met de winkel tijdens de reguliere openingstijden op 071-5420777 en we plannen samen een FaceTime afspraak in. Of ze sturen een filmpje met de artikelen waar jij interesse in hebt. PasTas; ben je niet zeker van de maat, of wil je verrast worden door ons verkoopteam? Kies dan voor de byDaans. PasTas. dan kun je het op je gemak thuis passen.

Mod'els: Ze zijn dagelijks aanwezig in de winkel. Bestellen en afhalen is mogelijk, ook bezorging is geen probleem. Ze zijn telefonisch te bereiken via 071-5413463. 

Henny's Rits Rijnsburg: Click en Collect! Iets gezien wat je wilt bestellen? Stuur ze een bericht via Facebook, mail (fil5@hennysrits.nl) of bel naar 071-5894288.

Mixit Womenswear: Call & Collect! Telefonisch bereikbaar via 071-5413139.  

Decorette: Decorette staat paraat om jou te inspireren en adviseren. Neem hier contact op om de mogelijkheden te bespreken.

by Tess Noa: Via de webshop van by Tess Noa kan je je favoriete producten nog steeds bestellen. 

Shoeby: Open voor DHL, pastassen en Click & Collect. Daarbij kunnen ze een pas-tas aan huis bezorgen. Voor vragen of bestellingen zijn ze bereikbaar op 071-2062046 of 06-25298533. 

Ad Noyen Shoes: Click, Call en Collect via de website en het telefoonnummer 071-5891159.

BeautyX: Click, Call & Collect via de website en het telefoonnummer 071-5413553. 

Boekhandel De Kler: Click, Call & Collect via de website, mail: leiderdorp@dekler.nl of het telefoonnummer 071-5412129.

Hunkemoller: Click & Collect via de website

IJscafé Danice: Danice is nog open voor het afhalen van ijs, kerst ijstaarten, warme chocolademelk, koffie, (ijs)koffie specialiteiten en alle lekkere Maison kelder gebak en taarten. 

Sample: Click, Call & Collect via de website, het telefoonnummer 071- 58 90 589 en Whatsapp op 06 20291468.

Schulten Herenmode: Click, Call & Collect via de website en het telefoonnummer 071-2032033. 

Sport 2000: Items zijn te bestellen via 071-5411459 of via Whatsapp op 06-20806547.

Nelson: Call & Collect: bel de winkel met jouw wens en de schoenen worden gereserveerd! Je kan de bestelling in de winkel afhalen! 

Zo blijven we samen gezond! #samensterk 

 

*Wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers. 

Lees meer
Kerstrecepten

Kerstrecepten

20 december 2021

Wil jij tijdens de feestdagen indruk maken met jouw geweldige kookkunsten? Met de overheerlijke producten van onze top ondernemers lukt dat zeker! Omdat dit jaar al zwaar genoeg was, gaan wij jou een handje helpen. Een soort crostini, maar dan van zoete aardappel: dit voorgerechtje van knapperige zoete aardappel, rauwe ham en vijgen is een kleurrijk feestje op zich. 😋 

Voorgerecht: zoete aardappel met vijg en rauwe ham.

Recept voor 12 porties:

Wat heb je nodig?

 • 200 g zoete aardappel van de Albert Heijn 
 • 1 el milde olijfolie van de Albert Heijn 
 • 75 g ricotta van Van Leeuwen  
 • 1 verse vijg van Dirk  
 • 125 g gekookte mini rode biet van de Albert Heijn 
 • 1 el witte balsamicoazijn van Dirk  
 • 45 g AH Excellent prosciutto crudo van Witte Prijzenslager   

Aan de slag!

Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de zoete aardappel schoon, dep droog en snijd in 12 schuine plakken. Gooi de uiteinden weg. 

Besprenkel de plakken zoete aardappel met de olie en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Breng op smaak met zout. Bak ze in het midden van de oven ca. 20 min tot gaar en goudbruin. Keer de plakken halverwege om. 

Roer ondertussen de ricotta los. Snijd de vijg in dunne plakken van ca. een ½ cm breed en halveer deze in de breedte. Snijd de rode bietjes in 6 plakken. Schep de bietjes om met de balsamico bianco en breng ze op smaak met peper en eventueel zout. 

Laat de plakken zoete aardappel 15 min. afkoelen. Scheur de plakken ham elk in drieën. Verdeel de ricotta over de plakken zoete aardappel, gevolgd door een paar plakjes biet en een half plakje vijg. Breng op smaak met peper en eventueel zout en maak af met ⅓ plak ham. 

Vegatip! Vervang de rauwe ham en ricotta door mozzarella en geroosterde amandelen. Dit kun je halen bij Neuteboom.  

Smakelijk en fijne feestdagen! 🎄

 

Kijk op origineel recept, voor het filmpje!

Lees meer

Afgelopen events van Winkelhof

Fiets de zomer tegemoet!

Fiets de zomer tegemoet!

3 juni 2024 - 30 juni 2024

 

*Tring tring* Winactie-alert! Wil jij de zomer tegemoet fietsen op een Fatbike van La Souris? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en die van La Souris. Wie weet cruise jij binnenkort in stijl door de straten van Leiderdorp.

Pssst… goed nieuws: je hebt altijd prijs! Zodra jij je aanmeld voor de La Souris Nieuwsbrief ontvang je een unieke kortingsvoucher in je mailbox. 

Klaviyo La Souris

Lees hier de actievoorwaarden.

Lees meer
Dat wordt smullen...

Dat wordt smullen...

1 maart 2024 - 31 maart 2024

De Vers Weken zijn begonnen in Winkelhof!

Vers, verser, verst! Van krokant gebakken brood tot romige kazen en manden vol fruit. Aan onze versstraat vind je gegarandeerd de lekkerste versproducten. Dat moet gevierd worden! Tijdens de Vers Weken krijg je bij iedere aankoop in één van onze verswinkels een speelkaart met een unieke speelcode. Vul de code in op de speelpagina en maak kans op mooie prijzen! 😋

Video Vers Weken


Raad de Smaak
Daarnaast proef je al het lekkers van onze versondernemers op 16 en 22 maart tijdens Raad de Smaak. Ben jij een echte fijnproever? Bewijs dat maar eens! Tussen 12.00 en 16.00 schuif je aan bij één van de gedekte tafels, te vinden bij Dirk en Multivlaai. Geblinddoekt is het aan jou om alle smaken van onze versondernemers te raden. Raad jij de smaak? Dan krijg je een culinaire goodiebag mee naar huis! 🛍️

Heb jij al een paar codes verzameld? Vul ze dan hieronder in. 👇

Vul hier je code in!
Lees meer
December Cadeaumaand

December Cadeaumaand

1 december 2023 - 31 december 2023

December is een échte feestmaand, en dat moet gevierd worden! Het is een maand van samenzijn met familie en vrienden, heerlijk eten én een maand vol geluk. Bij Winkelhof vinden we dat geluk is om te delen. Daarom ontvang je van 1 t/m 31 december bij elke aankoop in Winkelhof een gelukskaartje waarmee jij mooie prijzen kunt winnen! 🎁 Zo maak jij kans op één van de vele cadeaukaarten, Staatsloten of andere prijzen!


Hoe werkt het?

 1. Shop in de winkel
 2. Ontvang bij een aankoop een gelukskaartje met een unieke wincode
 3. Speel mee & maak kans op mooie prijzen:


Met een beetje geluk win jij een cadeaubon tot wel €100,-, in te leveren bij een van onze vele winkels! Een leuk cadeau voor jezelf of misschien wel voor iemand anders.

Met wie ga jij je geluk delen? Tot snel!


Openingstijden feestdagen

Koopzondag 3 december: 12.00 - 17.00 uur
Pakjesavond: 9.30 - 18.00 uur
Koopzondag 17 december: 12.00 - 17.00 uur
Extra koopavond 21 december: 9.30 tot 21.00 uur
Kerstavond: 9.30 - 17.00 uur
Eerste Kerstdag: gesloten
Tweede Kerstdag: 12.00 - 17.00 uur
Oudjaarsdag: 12.00 - 17.00 uur
Nieuwjaarsdag: gesloten

Kerst Video

 

Fijne feestdagen!
Team Winkelhof

*Lees hier de algemene voorwaarden.

Lees meer
Vier de feestdagen in Winkelhof

Vier de feestdagen in Winkelhof

16 december 2023 - 24 december 2023

De feestdagen komen eraan en wat zijn deze dagen nou zonder een superleuk programma vol activiteiten? Wil jij er een onvergetelijke winter van maken? Vier dan samen met ons de feestdagen! Hieronder vind je het programma van de komende weken. Alle activiteiten zijn bedoeld voor de hele familie.

 • Wanneer | december
 • Locatie | Winkelhof
 • Tijden | Op alle dagen is het programma van 12.00 tot 16.00 uur

Programma Kerst 🎄

 • De Kerstman en Kerstvrouw | Zaterdag 16 december
  De enige echte Kerstman en Kerstvrouw brengen een bezoek aan Winkelhof voor hun inkopen. Spot je ze? Aarzel dan niet om met ze op de foto te gaan! 🎅🤶

 • Kerstelfen | Zaterdag 16 december
  De magische kerstelfen toveren gegarandeerd een lach op je gezicht! Ze grappen, grollen en gaan maar al te graag met jou op de foto. 📸

 • Inpakstand | Zaterdag 16 december & Zaterdag 23 december
  Laat tussen 11.00 en 16.00 uur gratis jouw cadeau inpakken door onze inpakservice! 🎁

 • Living Statues Dickenskoor | Zaterdag 23 december
  We beloven dat je deze unieke act niet snel zal vergeten. Het koperen koor zingt mooie kerstliedjes en halverwege bevriezen ze… ❄️ Nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral langs deze middag!

 • Living Statue Scrooge | Zaterdag 23 december
  Naast het Dickenskoor wandelt er nóg een levend standbeeld door Winkelhof. Hij kan misschien wat chagrijnig overkomen, maar geloof ons, dat is allemaal schijn. 😉

 • Zangduo | Zondag 24 december
  Het zangduo zal deze middag prachtige kerstsongs laten klinken door Winkelhof! 🎶

Genoeg activiteiten dus! Zien we jou binnenkort?

Fijne feestdagen, namens Winkelhof! 

Lees meer
Black Friday Week

Black Friday Week

20 november 2023 - 26 november 2023

Het is weer bijna tijd voor de dag waar iedereen op zit te wachten: Black Friday! Dit jaar pakken we het in Winkelhof groots aan en daarom beleef je van 20 t/m 26 november Black Friday Week. Een week voor échte shopprofessionals, want zeg nu eerlijk: shoppen in deze week staat gelijk aan een intensieve workout! Onze ondernemers halen weer hoge kortingen en te gekke extra’s uit de kast.

Shoppen tijdens Black Friday Week
Black Friday Week is dé ideale gelegenheid om jouw duurdere wishlist weer tevoorschijn te halen, de decembercadeaus alvast in huis te halen óf gewoon even lekker rond te neuzen (let op, het laatste is op eigen risico! 🤭). De ondernemers verwennen je deze dagen namelijk graag met gigakortingen en -acties. Zo weet jij jouw shoppingbag wel te vullen!

deals

Black Friday Week wordt een dolle week. Hou je verlanglijstje bij de hand, stippel je shoproute uit en sluit je geslaagde dag(en) af bij één van onze horecazaken.

Veel plezier!

Lees meer
De Langste Tafel

De Langste Tafel

28 september 2023

Schuif aan bij de Langste Tafel!

Things2do, Gading (Gemiva-svg), Incluzio en Winkelhof slaan de handen weer ineen! Op donderdag 28 september schuif je in Winkelhof aan bij de 'Langste Tafel'. Hier geniet je tussen 12:30 - 14:00 van een heerlijke, gratis lunch en krijg je de kans om buurtbewoners wat beter te leren kennen. De complete lunch wordt verzorgd en aangeboden door onze ondernemers. Het is nooit te laat om nieuwe vrienden te maken! 

De lunch vindt plaats op 28 september van 12:30 - 14:00 op het Hemaplein in Winkelhof. De inloop start om 12:15.

Leiderdorp in Verbinding
Donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober is de week tegen eenzaamheid. In Leiderdorp heet dit Leiderdorp in Verbinding. Organisaties en inwoners uit Leiderdorp zijn bij elkaar gekomen om eenzaamheid in de buurt aan te pakken. Er worden deze week allerlei gratis activiteiten georganiseerd om buurtbewoners dichter bij elkaar te brengen.

Aanmelden
Lijkt het jou gezellig om bij ons aan te schuiven? Stuur dan snel een mailtje naar leiderdorp@incluzio.nl onder vermelding van "de langste tafel van Winkelhof" of loop even langs de balie van Incluzio in de Sterrentuin (Van Diepeningenlaan 110). Kom je liever samen met je buur, vriend of oude klasgenoot? Dat mag zeker! Geef je dit dan wel even door? Let op, aanmelden is een must!

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten! Tot dan!

Lees meer
Athene winactie ✈️

Athene winactie ✈️

26 juni 2023 - 15 juli 2023

Schrijf je in op de nieuwsbrief in en maak kans op een compleet verzorgd weekend naar Athene met het gezin via reisorganisatie Let's meet in Athens.

Inclusief: vlucht, twee hotelovernachtingen met ontbijt, fietstour én een dagtour naar paradijselijk eiland Agistri. Griekenland wacht op je!

 

Formulier

 

Over de reis naar Griekenland

INCLUSIEF (4 pers)

 • Twee volwassen en twee kinderen (andere samenstelling eventueel mogelijk)
 • 2 x hotelovernachting in Athene inclusief ontbijt
 • Vlucht
 • Athens for kids fietstour mét leuke verrassing en kinderfietsen
 • Dagtour naar het eiland Agistri

Athene

Athene is niet alleen de hoofdstad, maar ook de grootste stad van Griekenland. De naam “Athene” is afkomstig van de Griekse godin Athena. Voor liefhebbers van het oude Griekenland een paradijs. De stad staat vol met oude monumenten, Griekse tempels en nog veel meer. Met als kers op de taart natuurlijk de Akropolis die pronkend boven de stad uitsteekt. Naast al het culturele erfgoed is Athene ook een heel gezellige stad met kleine idyllische straatjes en leuke pleinen. Een geweldige stad voor een citytrip. Er is voor het hele gezin van alles te beleven!

Het eiland Agistri

Op slechts 35km van de haven van Piraeus ligt het eiland Agistri. Met prachtige dennenbossen, charmante strandjes en kristalhelder water is dit eiland een klein natuurparadijs. Geniet de hele dag van het typische Griekse eiland gevoel.

Actievoorwaarden

Bekijk hier de actievoorwaarden.

image3xe8k.png

 

 

Lees meer
Kerst in Winkelhof

Kerst in Winkelhof

1 december 2022 - 24 december 2022

De feestdagen komen eraan en wat zijn deze dagen nou zonder een superleuk programma vol activiteiten? Wil jij er een onvergetelijke winter van maken? Vier dan samen met ons de feestdagen! Hieronder vind je het programma van de komende weken. Alle activiteiten zijn bedoeld voor de hele familie.

 • Wanneer | december
 • Locatie workshop/show | Winkelhof
 • Tijden | Op alle dagen is het programma van 12:00 tot 16:00

Programma Kerst 🎄🎅

 • Proef de kerst | Vrijdag 16 december
  In de Versstraat geniet je van warme chocolademelk en is er muziek in Dickensstijl. Ben jij erbij? Deze activiteit begint om 18:00 en eindigt om 21:00. 

 • Wandelende kerstbomen | Zaterdag 17 december
  Geniet de hele middag van de wandelende kerstbomen! Deze graag geziene act beloofd weer een muzikale verrassing te worden.
 • Meet & Greet ijsprinses | Zaterdag 17 december
  De ijsprinses en sneeuwprinses zijn weer in het land! De hele middag lopen ze rond in het winkelcentrum en heb je de mogelijkheid om op de foto te gaan. Ze delen ook cadeautjes en lekkernijen uit!
 • Kersttrein door het centrum | Zondag 18 december
  Maak deze middag gratis een rondrit in de kersttrein. Het ritje duurt ongeveer 5 á 10 minuten en reserveren is niet nodig!
 • Kerstelfen | Vrijdag 23 december
  De magische kerstelfen toveren gegarandeerd een lach op je gezicht! Ze grappen, grollen en gaan maar al te graag met jou op de foto.
 • Living Statues Dickens koor | Vrijdag 23 december
  We beloven dat je deze unieke act niet snel zal vergeten. Het koperen koor zingt mooie kerstliedjes en halverwege bevriezen ze… ❄️ Nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral langs deze middag!
 • Inpakstand | Vrijdag 23 december & Zaterdag 24 december
  Laat gratis jouw cadeau inpakken door onze inpakservice!
 • Kerstman & Kerstvrouw | Zaterdag 24 december
  De enige echte Kerstman en Kerstvrouw brengen een bezoek aan het winkelcentrum voor hun inkopen. Spot je ze? Aarzel dan niet om met ze op de foto te gaan!
 • Zangduo | Zaterdag 24 december
  Het zangduo zal deze middag prachtige kerstsongs laten klinken door het winkelcentrum! 🎶

 

Lees meer
Black Friday

Black Friday

25 november 2022

Het is weer bijna tijd voor de dag waar iedereen op zit te wachten: Black Friday! Op 25 november beleef je in Winkelhof de welbekende shopdag voor de echte professionals. Want zeg nu eerlijk, shoppen op Black Friday staat gelijk aan een intensieve workout! Onze ondernemers halen weer hoge kortingen en te gekke extra’s uit de kast.

Shoppen tijdens Black Friday
Black Friday is dé ideale gelegenheid om jouw duurdere wishlist weer tevoorschijn te halen, de decembercadeaus alvast in huis te halen óf gewoon even lekker rond te neuzen (let op, het laatste is op eigen risico! 🤭 ). De ondernemers verwennen je deze dag namelijk graag met giga kortingen en acties. Zo weet jij jouw shoppingbag wel te vullen!

deals

Black Friday wordt een dolle dag. Hou je verlanglijstje bij de hand, bereid je voor swingend door Winkelhof te gaan en sluit je geslaagde shopdag af bij één van onze horecazaken!

Veel plezier!

Lees meer
Bijna Zomerweken

Bijna Zomerweken

16 mei 2022 - 30 juni 2022

Deze actie is afgelopen.

Het is bijna zomer! Daarom komt Winkelhof met de Bijna Zomerweken. Bij elke aankoop van € 10,- of meer ontvang je bij de kassa een wincode waarmee je fantastische zomerse prijzen wint. Er is altijd prijs!

Shop & win zomerse prijzen

 • Bij elke aankoop vanaf 10 euro ontvang je een gelukskaartje met unieke wincode. 
 • Ga naar www.winkelhof-leiderdorp.nl/win en vul jouw wincode in.
 • Draai aan het rad en check direct jouw prijs!
 • Haal met de bevestigingsmail jouw prijs op bij de desbetreffende winkel.
 • De Bijna Zomerweken starten op maandag 16 mei en duren tot en met 30 juni. Je kunt tot uiterlijk 30 juni jouw kaartje invullen en je prijs ophalen.

De ondernemers hebben de zomer in hun bol
Ook onze ondernemers hebben al zin in de vakantie! Zó veel, dat sommigen al bijna denken dat het zomer is. Bekijk en like de video als jij ook de zomer in je bol hebt! ☀️

video

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Lees meer
Het is cadeaumaand bij Winkelhof!

Het is cadeaumaand bij Winkelhof!

1 december 2021 - 31 december 2021

December is een échte feestmaand, en dat moet gevierd worden! Omdat jij altijd aan een ander denkt met cadeautjes, denkt Winkelhof aan jou! Wij delen van 1 t/m 31 december cadeaus uit aan iedereen die bij ons inkopen doet. En het leukste: je hebt altijd prijs! 🎁


Hoe het werkt?

 1. Shop in de winkel (plan je bezoek slim, kom op rustige uren)
 2. Bij elke aankoop vanaf €10,- ontvang je een kaartje met een unieke wincode
 3. Speel mee & win : 

Tijdens de decembermaand kan het druk zijn in het winkelcentrum. Plan daarom je bezoek slim, zo vermijd je drukteKom op rustige uren naar Winkelhof, dan kun je gemakkelijk anderhalve meter afstand bewaren. Zo beschik jij over alle tijd en ruimte om mooie decembercadeaus uit te zoeken

New Block

 

Waar is Beer?

December is de maand van samenzijn, familie, vrienden en vooral hoop. Ook dit jaar zitten we weer met onze familie aan het kerstdiner, of hebben ze andere plannen?

In onze kerstspecial zien jullie hoe het familie de Witt afgaat tijdens de kerstdagen. Zullen zij Kerst toch samen vieren? Pak je popcorn, kerstkransjes en drinken erbij en bekijk hem hier!

Kerstcommercial


Liefs van Winkelhof

 

Lees hier de actievoorwaarden.
Lees meer
Black Friday Week 2020

Black Friday Week 2020

23 november 2020 - 29 november 2020

Plan je bezoek slim & vermijd drukte

Dit jaar is het slim shoppen bij Winkelhof Leiderdorp tijdens de Black Friday Week, van maandag 23 november tot en met zondag 29 november. Kom op de rustige uren en dan profiteer je van leuke extra’s. Om de bezoeken zoveel mogelijk te kunnen spreiden, waarderen we het extra wanneer je Winkelhof tijdens daluren bezoekt. 

Shop in daluren en profiteer van de Scan & Win actie.

Kom op rustige uren

Wanneer zijn daluren?

Maandag 23 november tussen 13:00 en 17:00
Dinsdag 24 november tussen 09:30 en 17:00
Woensdag 25 november tussen 09:30 en 14:00 
Donderdag 26 november tussen 09:30 en 17:00
Vrijdag 27 november tussen 09:30 en 10:00 & 16:00 en 20:00
Zaterdag 28 november tussen 09:30 en 10:00 & 16:00 en 17:00
Zondag 29 november tussen 12:00 en 17:00 

Winkelhof Daluren Social.jpg

In het groen zijn lekker rustige uren in het winkelcentrum en kun je gemakkelijk anderhalve meter afstand bewaren. Zo beschik jij over alle tijd en ruimte om mooie decembercadeaus uit te zoeken.

 

Scan & Win actie

Het is simpel: shop op rustige uren, scan je kassabon en win je aankoopbedrag terug. Tot een maximum van € 250,-. Dat is nog eens leuk winkelen.

Hoe werkt het?

 1. Shop in de daluren;
 2. Upload je kassabon via link en vul je gegevens in;
 3. Maak kans op jouw aankoopbedrag retour.

LET OP: het werkt alleen op mobiel.

Je hebt tot en met 2 december de tijd om je kassabon te uploaden. Op 3 december worden de winnaars geïnformeerd per mail. Misschien ben jij straks wel een van de gelukkige winnaars! 

Video Scan & Win Winkelhof

*Bekijk de Actievoorwaarden Scan & Win - Winkelhof

 

Acties in de winkels

Ook dit jaar hebben onze ondernemers hoge kortingen en te gekke extra’s voor jou in petto. Bekijk hier het overzicht met alle voordelen!

 

Lees meer

Met meer dan 70 winkels en horeca, is Winkelhof constant in beweging. Er is regelmatig iets te doen in Leiderdorp, want onze winkeliers doen er alles aan om jouw winkelmiddag zo leuk mogelijk te maken! Denk aan gezellige specials rondom Moederdag, de zomervakantie, de start van de uitverkoop en de wekelijkse koopzondag. Daarbij organiseren wij speciale events tijdens feestdagen en Winkelhof heeft in december altijd de gezelligste kerstsfeer van Leiderdorp en omgeving! Sinterklaas brengt ieder jaar een bezoek aan het winkelcentrum, dus ook aan de allerkleinsten wordt gedacht. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Tenslotte houden wij je graag op de hoogte van het laatste nieuws; nieuwe winkels die hun deuren openen of gaan verhuizen binnen ons Leiderdorpse winkelcentrum. Wil je direct op de hoogte zijn? Like ons dan ook via Facebook >