Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Langste Tafel

29 september 2021

Schuif aan bij de Langste Tafel

Op dinsdag 5 oktober kun je in ons winkelcentrum aanschuiven aan de ‘Langste Tafel’. Wij nodigen je uit om samen met andere Leiderdorpers te genieten van een heerlijke lunch en elkaar op deze manier wat beter te leren kennen. Het is nooit te laat om nieuwe vrienden te maken!

Week tegen eenzaamheid
Donderdag 30 september tot en met donderdag 7 oktober is de landelijke week tegen eenzaamheid. Iemand nieuw leren kennen kan natuurlijk altijd, maar wij helpen je daarbij graag een handje. Samen met Gading, Incluzio en Things2Do organiseren we de ‘Langste Tafel’ van Leiderdorp.

Winkelhof nodigt je uit
Tijdens de ‘Langste Tafel’ van Leiderdorp ben je uitgenodigd om aan te schuiven aan de lange tafels. Hierbij geniet je van een lekkere lunch en leer je nieuwe mensen kennen uit de omgeving onder het genot van livemuziek. Vind je het fijner om samen te komen? Dat kan! Wellicht is het een kans om weer eens samen met de buren af te spreken of je oude schoolgenoot een bericht te sturen. Ook zullen de wethouders van Leiderdorp aanschuiven om er samen een gezellige dag van te maken.

Het start op dinsdag 5 oktober om 12:15 met de inloop en tussen 12:30 en 14:00 zit je aan tafels rondom het Hemaplein. De heerlijke lunch wordt verzorgd en aangeboden door de winkeliers van Winkelhof en geserveerd door de vrijwilligers van Gading en Incluzio. Naast dat dit het moment is voor een lekkere maaltijd, het genieten van livemuziek en het gezelschap van elkaar, zitten er aan het aanschuiven aan de ‘Langste Tafel’ ook nog eens geen kosten verbonden! Wij kijken er heel erg naar uit om jou en onze mede-Leiderdorpers te ontmoeten.

Aanmelden
Wil jij samen met ons genieten van deze leuke bijeenkomst? Dan is het belangrijk om je aan te melden bij de balie van Incluzio in de Sterrentuin of via leiderdorp@incluzio.nlLet op, aanmelden is een must!

Coronapas
Om deel te nemen aan de ‘Langste Tafel’, heb je een coronapas nodig of een negatieve testuitslag. Heb je nog geen online coronapas en wil je een papieren versie? Bij Helpdesk coronacheck (tel. 0800 1421) kun je deze nog zonder DigiD aanvragen.

Schuif jij bij ons aan?