Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Het wordt een mooie zomer in Leiderdorp!

14 juli 2021

Het wordt een mooie zomer in Leiderdorp! Winkelhof verwelkomt binnenkort maar liefst twee nieuwe winkels en eentje krijgt een nieuwe locatie. Daarnaast is bekend geworden dat MS Mode ons winkelcentrum helaas gaat verlaten.   

Shoeby  
De eerste nieuwe winkel die zijn deuren gaat openen in het winkelcentrum is Shoeby. Deze opent met een dames-, heren- en kinderkledingcollectie op de oude locatie van Dirk. Op dit moment wordt er hard gewerkt om het pand begin augustus aan Shoeby te kunnen overdragen. Wie kan er ook niet wachten om hier zijn/haar nieuwe outfits te shoppen?

Primera 
Primera krijgt per september de sleutel van het huidige MS Mode pand, wat betekent dat MS Mode ons winkelcentrum helaas gaat verlaten. In september zullen zij verder gaan bouwen aan het pand en zodra zij klaar zijn gaat het huidige pand waar Primera nu zit sluiten.

By Tess Noa 
Mama's opgelet! Winkelhof krijgt er een babykinderkledingwinkel genaamd By Tess Noa bij. Deze winkel gaat zich vestigen in de pop-up store bij de entree naast Multivlaai tegenover At The Farm pop-up store. De eigenaren krijgen begin augustus de sleutel om invulling aan de winkel te geven. Zij zullen hierna snel hun deuren openen.

Welkom Shoeby & By Tess Noa! 👋