Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Magic Circus keert terug naar Winkelhof!

1 augustus 2023

Het Leids Stadscircus, Magic Circus, strijkt neer naast Winkelhof met hun betoverende nieuwe voorstelling 'SCUSZA'. Stel je voor: werkelijkheid en verbeelding smelten samen in een wereld waar ballen door de lucht zweven, stoelen hun eigen avontuur beleven en ondeugende haarhangjongeren in de nok van het circus chillen. Deze voorstelling mag je niet missen! Kom langs op dinsdag 8 tot en met donderdag 10 augustus. 🎪

Magic Circus: “SCUSZA”
Bereid je voor op een spektakel vol moderne magie en laat je betoveren door ongelooflijke acts waar werkelijkheid en verbeelding elkaar ontmoeten. Ontdek de kracht van naastenliefde en groepsgeest terwijl de artiesten op hun tenen lopen om je te verrassen. In de intieme setting van de Magic Dome circustent wacht een magische ervaring op jong en oud, waar taal geen barrière is voor puur plezier. Laat je meevoeren naar de wonderlijke wereld van 'Scusza'!

Kortingscode
Om de terugkeer van Magic Circus te vieren, delen we graag €5,- korting per persoon uit. Gebruik bij het online bestellen de kortingscode: WINKELHOF. Ook zijn er in verschillende winkels met een circusposter kortingsbonnen te vinden waarmee je €5,- korting per persoon krijgt voor alle voorstellingen in de regio Leiden!

Daarnaast zijn ook in diverse winkels met een circusposter kortingsbonnen te vinden.

Maar dat is niet het enige! Wij hebben binnenkort een leuke winactie op onze Facebook dus houd deze goed in de gaten! 👀

Kaarten
Waar wacht je nog op? Grijp je kans en duik in de betoverende wereld van Magic Circus 'Scusza'! Kijk snel op de website van Magic Circus voor de tijden en bemachtig hier je kaartje. Of kom een uur voor aanvang van de voorstelling naar de circuskassa om je kaartjes te halen.

Veel plezier! 🤸