Vandaag geopend 09:30 - 21:00

Magic Circus bij Winkelhof!

12 augustus 2021

Nu we het maandenlange beelschermstaren wel zat zijn komt Magic Circus als geroepen! Van dinsdag 17 t/m donderdag 19 augustus beleef je de voorstelling ØPFANG in Leiderdorp bij Winkelhof.

Magic Circus: ØPFANG
Magic Circus neemt je mee in een magische wereld, geschikt voor jong en oud. In dit moderne circus gaat het om vallen en opstaan, struikelen en stijgen, loslaten en opvangen. Laat je verwonderen door komische verwikkelingen, rondrazende raddraaiers, stoelenstapelaars, maandlandingen en vele andere betoverde circusacts. Alles is live, echt en bijna aanraakbaar. Met de voorstelling ØPFANG beleef je eindelijk écht weer iets samen.

Kortingscode
Omdat wij blij zijn om Magic Circus te verwelkomen, mogen wij 50% korting geven op een Combi-Ticket. Dit is één entreebewijs voor twee personen, te weten één persoon vanaf 12 jaar en één persoon van 1-11 jaar. Profiteer van deze speciale actie en krijg feitelijk een volwassenticket en een gratis kinderticket! Gebruik online de kortingscode: WINKELHOF.

Daarnaast zijn ook in diverse winkels met een circusposter kortingsbonnen te vinden.

Maar dat is niet het enige! Wij hebben binnenkort een leuke winactie op onze Facebook dus houd deze goed in de gaten! 👀

Kaarten
Klaar om ondergedompeld te worden in live-entertainment? Kijk snel op de magic-circus.nl voor de tijden en bemachtig hier je kaartje. Ook kun je vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling aan de circuskassa kaartjes halen. 

COVID-beleid
Om deze onvergetelijke avond veilig met z’n allen te kunnen beleven hanteert Magic Circus het volgende beleid: in het circus houdt men vast aan de 1,5 meter afstand tussen personen van 12 jaar en ouder uit verschillende huishoudens. Vaccinatiebewijzen of corona-testen voor een bezoek zijn daarom niet nodig.

Veel plezier!