Vandaag geopend 13:00 - 18:00

MAX Mobiel

De meest vernieuwende dienst in Winkelhof, is de MAX Mobiel. De MAX Mobiel is een klein elektrisch autootje met chauffeur die (minder mobiele) buurtgenoten van A naar B kan brengen. Dat voor slechts € 1 per rit!

Mobiliteit is voor iedereen belangrijk!

Mobiel zijn is belangrijk voor iedereen, maar niet vanzelfsprekend. Zeker niet als u slecht ter been of mindervalide bent en u niet zelfstandig kunt reizen.

Daarom is er de MAX Mobiel!

MAX Mobiel is een elektrisch aangedreven twee persoonsvoertuig voor mensen die hulp nodig hebben bij het reizen en geen eigen vervoers middel hebben. Met de MAX Mobiel kunt u korte ritjes maken. Bijvoorbeeld een bezoekje aan een winkel, famillie of iemand in het ziekenhuis.

Wie bestuurt de MAX Mobiel?

De MAX Mobiel wordt bestuurd door goed opgeleide vrijwilligers die u graag komen ophalen. De MAX Mobiel is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. De vrijwilligers helpen u bij het in en uitstappen en in de kofferbak is er ruimte voor een inklapbare rolstoel een rollator of voor uw boodschapjes.

Voor wie is de MAX Mobiel

Wilt u op bezoek uw familie? Heeft u een tandartsafspraak? Wilt u iets afgeven bij het postkantoor? Heeft u een afspraak in het ziekenhuis? Wilt u even winkelen op Winkelhof? Of moet uw hond naar de dierenarts? En heeft u zelf geen vervoer of bent u slecht ter been? Boek dan een ritje met de Max Mobiel voor maar € 1! Het autootje is smal en rijdt op het fietspad of op de stoep waardoor u overal voor de deur afgezet kan worden. U kunt een boodschappentas, een wandelstok of een rollator meenemen. Zelfs een kleine opvouwbare rolstoel past erin!

Contact

Max Mobiel rijdt van dinsdag t/m vrijdag.

Er kan elke werkdag gebeld worden tussen 10.00-12.00 uur naar 0620313233. U kunt ook een e-mail sturen naar maxmobiel@incluzio.nl.

Vrijwilligers

Wil jij de MAX Mobiel besturen? Wij zoeken nog vrijwilligers! Klik hier om de vacature te bekijken. 

Meer weten over dit project of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Ada Telgen atelgen@incluzio.nl of bel naar 0683074244.