Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Winkelaanbod

Juwelier Leiderdorp

Bij Juwelier Wil ik ook! kun je terecht voor al je sieraden, bijoux en accessoires! Wil je graag jezelf even lekker verwennen met een nieuwe armband? Of is je nichtje of neefje jarig en wil je een leuk cadeau geven? Wil je misschien (nieuwe) gaatjes in je oren? Bij Juwelier Wil ik ook! ben je aan het juiste adres. Kom snel langs en kies jouw sieraad op maat uit!

Accessoires in overvloed

Ook de Hema en de Etos zijn voorzien van leuke bijoux, mooie sieraden en bijpassende accessoires. Sjaals, handschoenen en mutsen, tassen, portemonnees, schoenen en sloffen, riemen, horloges en sieraden en zonnebrillenhouders, de mooiste zijn te vinden in beide winkels!

Openingstijden juweliers Leiderdorp

Ga naar de winkelpagina's hierboven en bekijk de openingstijden en locaties per winkel. Zien we je snel?

Winkelhof is het kloppende winkelhart van Leiderdorp. Met de keuze uit meer dan 70 winkels en horeca is hier dan ook altijd iets gezelligs te doen!

Boodschappen doen in één van de supermarkten, een nieuwe coupe laten knippen door een getalenteerde kapper of een mooi boeket uitzoeken bij de beste bloemisten van Leiderdorp; bij de winkels van Winkelhof slaag je altijd!

Ook voor een lekker hapje of drankje ben je bij Winkelhof in Leiderdorp aan het juiste adres. Tijdens het shoppen een heerlijke kopje koffie in één van onze sfeervolle lunchrooms of grand-café, een culinaire delicatesse in de versstraat of een huisgemaakte pasta bij de Italiaan.

Parkeren bij Winkelhof is bovendien gratis, dus wel zo handig én voordelig!