Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Winkelaanbod

Slagerij Leiderdorp

Bij Keurslager Pestel en de Witte Prijzenslager bij Winkelhof Leiderdorp kun je trecht voor de beste vleesspecialiteiten, bourgondische kipfilet en de overheerlijke traiteur producten! Beide slagerijen zijn gevestigd in de versstraat van het winkelcentrum, dichtbij supermarkt Albert Heijn zodat je naast de dagelijkse boodschappen direct je vers kunt aanschaffen.

Verse vis

In Winkelhof Leiderdorp is ook De Spakenburgse Visspecialist gevestigd. Zij staan voor 100% vers garantie, 50 jaar ervaring en dit alles voor service en een betaalbare prijs! In het assortiment zijn de cateringhapjes vleessalades, gourmetschotels, visschotels en de vegetarische salades opgenomen. Samen met de verse vissen; dorade, tonijn, kabeljauw, scholfilet en roodbaars. Uiteraard zijn de gefrituurde kibbelingen, visfrietjes en gebakken vissen ook meegenomen in het assortiment. 

Zoete delicatesse!

Naast de slagerij en de visboer, heb je ook de bakkers Multivlaai en Van Maanen in het mooie centrum van Leiderdorp. Romige vlaai met Oreo Cookies, Chocolade Passie verrijkt met aardbeien, appelnotentaart (oma’s recept) of design je liever eigen taart met bodem en smaak naar keuze? Dan ben je bij Multivlaai aan het juiste adres! Voor het brood(nodige) kun je terecht bij Bakker van Maanen. Ambachtelijke producten zoals unieke gebakjes, taarten en de dagelijkse warme lekkernijen. Geniet ervan!

Openingstijden verswinkels Leiderdorp

Lees op deze pagina alles over de versspecialisten van ons winkelcentrum in Leiderdorp.

Keurslager Pestel >
Winkelhof 97
2353 TZ Leiderdorp
071-5892071

Witte Prijzenslager >
Winkelhof 6
2353 TR Leiderdorp
071-5413342

De Spakenburgse Visspecialist >
Winkelhof 7A
2353 TR Leiderdorp
06-53387218

Multivlaai >
Winkelhof 77
2353 TV Leiderdorp
071-5423190

Bakkerij Van Maanen >
Inhouse Digros
2353 TV Leiderdorp
071-4091313

Winkelhof is het kloppende winkelhart van Leiderdorp. Met de keuze uit meer dan 70 winkels en horeca is hier dan ook altijd iets gezelligs te doen!

Boodschappen doen in één van de supermarkten, een nieuwe coupe laten knippen door een getalenteerde kapper of een mooi boeket uitzoeken bij de beste bloemisten van Leiderdorp; bij de winkels van Winkelhof slaag je altijd!

Ook voor een lekker hapje of drankje ben je bij Winkelhof in Leiderdorp aan het juiste adres. Tijdens het shoppen een heerlijke kopje koffie in één van onze sfeervolle lunchrooms of grand-café, een culinaire delicatesse in de versstraat of een huisgemaakte pasta bij de Italiaan.

Parkeren bij Winkelhof is bovendien gratis, dus wel zo handig én voordelig!