Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Winkelaanbod

Een dagje fietsenwereld?

Fietswereld Walenkamp is het totaalplaatje van kwaliteitsonderdelen en uitstekende service- en dienstverlening voor de perfecte fiets voor jou. Stap de wondere wereld van fietsen binnen en bekijk het mooie, glanzende en roestvrije aanbod van deze fietsenwinkel In het assortiment zijn de nieuwe fietsen, tweedehands fietsen en e-bikes opgenomen van zowel A-merken als huismerken!

Kom naar Halfords

Niet geslaagd bij Fietsenwereld Walenkamp? Zonde, maar niet getreurd! Ook bij Halfords kun je kijken voor een mooie nieuwe fiets. Verkrijgbaar in de vorm van een elektrische fiets, transportfiets, omafiets, stadsfiets, sportieve fiets, vouwfiets, kinderfiets, bakfiets en fixed gear fiets. Ook voor je fietsaccessoires en spullen of onderdelen van je auto kun je terecht bij Halfords. Kortom, alles wat je nodig hebt voor onderweg in winkelcentrum Leiderdorp te vinden. Zien we jou binnenkort voorbij racen op je nieuwe fiets?

Openingstijden fietsenwinkels Leiderdorp

Ben jij klaar voor een nieuwe fiets? Race dan snel naar de links bovenaan de pagina voor de openingstijden!

Winkelhof is het kloppende winkelhart van Leiderdorp. Met de keuze uit meer dan 70 winkels en horeca is hier dan ook altijd iets gezelligs te doen!

Boodschappen doen in één van de supermarkten, een nieuwe coupe laten knippen door een getalenteerde kapper of een mooi boeket uitzoeken bij de beste bloemisten van Leiderdorp; bij de winkels van Winkelhof slaag je altijd!

Ook voor een lekker hapje of drankje ben je bij Winkelhof in Leiderdorp aan het juiste adres. Tijdens het shoppen een heerlijke kopje koffie in één van onze sfeervolle lunchrooms of grand-café, een culinaire delicatesse in de versstraat of een huisgemaakte pasta bij de Italiaan.

Parkeren bij Winkelhof is bovendien gratis, dus wel zo handig én voordelig!