Holland & Barrett

Openingstijden

maandag 13:0018:00
dinsdag 09:0018:00
woensdag 09:0018:00
donderdag 09:0018:00
vrijdag 09:0021:00
zaterdag 09:0017:00
zondag 12:0017:00

* wij zijn alleen geopend tijdens koopzondagen

Adres & contact

Winkelhof 12-21
2353 TR Leiderdorp

Compleet advies over gezondheid

De kracht van de winkels zit ook in de kwaliteit van het advies. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze een zogenaamd ‘compleet advies’ krijgen. Anita licht toe: “wij vragen door, we willen weten hoe onze klant zich voelt, hoe iemand leeft. Daarop gebaseerd geven we ons advies. Niet alleen om een klacht te behandelen, maar ook om deze mogelijk te voorkomen in de toekomst.” Dat advies is vaak een combinatie van gezonde voeding en (natuurlijke) voedingssupplementen.

Natuurlijke verzorging

Ook de tendens dat steeds meer mensen bewust leven en consumeren zit Holland & Barrett mee. Het bedrijf hanteert een strikte internationale ‘buying ethos’, omdat hier vraag naar is maar ook omdat het bedrijf hier echt in gelooft. Zo is alle natuurlijke verzorging van Holland & Barrett vrij van chemische toevoegingen als SLS, Parabanen en microplastics.

Over Holland & Barrett
Holland & Barrett is een Retail keten met 200 gezondheidswinkels in Nederland. Holland & Barrett gelooft in de kracht van natuurlijke ingrediënten. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding en natuurlijke verzorging. De winkelformule sluit hiermee aan op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin gezond en natuurlijk leven steeds belangrijker wordt. Zo is de natuurlijke verzorging van Holland & Barrett vrij van chemische toevoegingen als SLS, Parabanen en microplastics.