Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Winkelaanbod

Kapper Leiderdorp

Frisse knipbeurten en haarproducten met meer volume voor futloos haar voor een vaste, toegankelijke prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres! Cuts & Colours staat garant voor de nieuwste kniptechnieken en kleurtrends, zodat jij zeker tevreden bent met je nieuwe look. Wassen, verven, knippen en stylen? Het kan hier allemaal.  

Knippen zonder afspraak!

Liever zonder afspraak langs komen? Kom dan naar Hairmatters! Ook deze is te vinden in het winkelhart van Leiderdorp. Waarom zou je kiezen voor Hairmatters?

  • Betaalbaar
  • Met of zonder afspraak
  • Ruime openingstijden
  • Ieder kwartaal scherpe acties

Kortom, kom langs en verwen jezelf met een frisse nieuwe look! 

Openingstijden kappers Winkelhof

Wil je weten wanneer je bij onze kappers terecht kunt? Bekijk dan de winkelpagina's bovenaan de pagina voor meer informatie! 

Winkelhof is het kloppende winkelhart van Leiderdorp. Met de keuze uit meer dan 70 winkels en horeca is hier dan ook altijd iets gezelligs te doen!

Boodschappen doen in één van de supermarkten, een nieuwe coupe laten knippen door een getalenteerde kapper of een mooi boeket uitzoeken bij de beste bloemisten van Leiderdorp; bij de winkels van Winkelhof slaag je altijd!

Ook voor een lekker hapje of drankje ben je bij Winkelhof in Leiderdorp aan het juiste adres. Tijdens het shoppen een heerlijke kopje koffie in één van onze sfeervolle lunchrooms of grand-café, een culinaire delicatesse in de versstraat of een huisgemaakte pasta bij de Italiaan.

Parkeren bij Winkelhof is bovendien gratis, dus wel zo handig én voordelig!