Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Winkelaanbod

Lunchen in Leiderdorp

Bij Grand Café Hofplein in het winkelcentrum van Leiderdorp kun je genieten van een heerlijk lunchassortiment. Zalm met roomkaas op een luxe broodje of warme Franse ham, misschien een malse, rijk belegde hamburger? Zit er niets voor jou tussen? Probeer dan één van de overheerlijke hoofdschotels van de dinermenu. Kipsaté met pindasaus, een spies van knoflook gemarineerde biefstuk of dé lekkerste spareribs van Leiden en omstreken. Eet smakelijk!

Ambachtelijke ijs uit Leiderdorp

Heb je zin in een fris tussendoortje of een opkikker? Kom naar Ijscafé Danice voor de lekkerste ambachtelijke Italiaanse ijsjes, speciale koffies, warme drankjes of onze versbereide smoothies. Bij Danice slaag je gegarandeerd voor een tussendoortje! Zien we je snel? 

Lunchroom of bakker?

Heb je zin in lekkerste taart met romige vulling, gegarneerd met zoete aardbeien op een knapperige bodem bij Tijsterman Bakkers? Of een warme zachte lekkernij uit de oven bij Lunchroom van Maanen? Misschien liever de beroemde sate’s bij Lunchroom Holle Bolle Gijs? Als je op zoek bent naar de lekkerste delicatessen of een volledig warme maaltijd dan ben je bij Winkelhof in het centrum van Leiderdorp aan het juiste adres!

Openingstijden lunchrooms Leiderdorp

De openingstijden van de lunchrooms kun je op de betreffended winkelpagina's vinden. Klik op de lunchroom van jouw keuze en bekijk de openingstijden. Tot snel!

Winkelhof is het kloppende winkelhart van Leiderdorp. Met de keuze uit meer dan 70 winkels en horeca is hier dan ook altijd iets gezelligs te doen!

Boodschappen doen in één van de supermarkten, een nieuwe coupe laten knippen door een getalenteerde kapper of een mooi boeket uitzoeken bij de beste bloemisten van Leiderdorp; bij de winkels van Winkelhof slaag je altijd!

Ook voor een lekker hapje of drankje ben je bij Winkelhof in Leiderdorp aan het juiste adres. Tijdens het shoppen een heerlijke kopje koffie in één van onze sfeervolle lunchrooms of grand-café, een culinaire delicatesse in de versstraat of een huisgemaakte pasta bij de Italiaan.

Parkeren bij Winkelhof is bovendien gratis, dus wel zo handig én voordelig!