Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Winkelaanbod

Internationaal uit eten

In het winkelhart van Leiderdorp kun je terecht bij De Chinese Muur, Grand Café Hofplein en Italiaans restaurant La Madonna. Ook voor een all you can eat concept waarbij je onbeperkt kunt genieten van een lopend buffet, ben je bij De Chinese Muur aan het juiste adres. Het restaurant staat bekend om de veelzijdigheid van haar Aziatische keuken. Een lekkere maaltijd met nasi, bami of rijst met overheerlijke Tjap Tjoy, Foe Yong Hai of Kip Kerrie? Of Soep De Chinese Muur waar gebonden soep met kip en garnalen elkaar aanvullen tot een heerlijk gerecht? Misschien een keuze uit één van de vele hemelse bijgerechten? Kom snel langs om het zelf te proeven!

Zin in Italiaans?

Naast De Chinese Muur is er in winkelcentrum Winkelhof ook een heerlijk Italiaans restaurant; La Madonna. Met pizza’s, pasta’s, antipasta, koude en warme voorgerechten, salades, vleesgerechten, kipgerechten, visgerechten en natuurlijk een carta del bambino (kindermenu). Kortom, een gezellige en smakelijke avond in Italiaanse sferen! 

Lunch of diner?

Dan is Grand Café Hofplein dé plek voor jou! Voor overheerlijke grillgerechten, zoals spareribs met geheime marinade of malse kipfilet met de licht pikante pindasaus ben je bij Grand Café Hofplein altijd aan het juiste adres voor een geslaagde lunch of diner!

Openingstijden restaurants Leiderdorp

Bekijk de betreffende winkelpagina's hierboven voor meer informatie over hun openingstijden en locaties.

Winkelhof is het kloppende winkelhart van Leiderdorp. Met de keuze uit meer dan 70 winkels en horeca is hier dan ook altijd iets gezelligs te doen!

Boodschappen doen in één van de supermarkten, een nieuwe coupe laten knippen door een getalenteerde kapper of een mooi boeket uitzoeken bij de beste bloemisten van Leiderdorp; bij de winkels van Winkelhof slaag je altijd!

Ook voor een lekker hapje of drankje ben je bij Winkelhof in Leiderdorp aan het juiste adres. Tijdens het shoppen een heerlijke kopje koffie in één van onze sfeervolle lunchrooms of grand-café, een culinaire delicatesse in de versstraat of een huisgemaakte pasta bij de Italiaan.

Parkeren bij Winkelhof is bovendien gratis, dus wel zo handig én voordelig!