Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Winkelaanbod

Schoenenwinkels Leiderdorp

In Leiderdorp slaag je altijd voor schoenen door het complete assortiment van Nelson Schoenen, Ecco en Ad Noyen. De bekende A-merken voor dames, heren en kinderen zijn in overvloed aanwezig. Alle soorten, schoenmaten en kleuren! Kortom, alles voor de perfecte schoen voor jou! Van ballerina’s tot pumps, alles is verkrijgbaar bij de schoenenwinkels van Winkelhof in Leiderdorp. Met het brede assortiment aan schoenen en laarsjes slagen dames en meisjes meestal voor het juiste paar. Maar ook mannen en jongens kunnen kiezen uit een breed spectrum aan nette schoenen, instappers en veterschoenen.

Openingstijden schoenenwinkels Leiderdorp

Hierboven vind je alle schoenenwinkels op alfabetische volgorde. Dus kom naar winkelcentrum Winkelhof voor jouw ideale nieuwe paar schoenen!

Winkelhof is het kloppende winkelhart van Leiderdorp. Met de keuze uit meer dan 70 winkels en horeca is hier dan ook altijd iets gezelligs te doen!

Boodschappen doen in één van de supermarkten, een nieuwe coupe laten knippen door een getalenteerde kapper of een mooi boeket uitzoeken bij de beste bloemisten van Leiderdorp; bij de winkels van Winkelhof slaag je altijd!

Ook voor een lekker hapje of drankje ben je bij Winkelhof in Leiderdorp aan het juiste adres. Tijdens het shoppen een heerlijke kopje koffie in één van onze sfeervolle lunchrooms of grand-café, een culinaire delicatesse in de versstraat of een huisgemaakte pasta bij de Italiaan.

Parkeren bij Winkelhof is bovendien gratis, dus wel zo handig én voordelig!