Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Winkels

K

Keurslager Pestel

W

Witte Prijzenslager

Slagerij Leiderdorp

Albert Pestel is al vele jaren en met veel plezier werkzaam in het slagersvak. De rode ‘K’ in het logo staat voor de kwaliteit waar altijd naar gestreefd wordt. Met wekelijkse aanbiedingen is het voor jou zaak om regelmatig langs te komen en je voordeel te pakken. Boven op de goede acties kun je ook punten sparen bij Keurslager Pestel, waar je meer dan 30% korting kunt krijgen! Namens het enthousiaste team medewerkers: je bent van harte welkom!

Naast Keurslager Pestel, kun je ook bij de Witte Prijzenslager in Winkelhof terecht. Voor verse bourgondische kipfilet, ham/kaas cordon-bleu’s en de overheerlijke traiteur producten voor een heerlijk snel en gemakkelijk gerecht.

Openingstijden slagerijen Leiderdorp

Bovenaan deze pagina vind je meer informatie over de slagerijen in Winkelhof Leiderdorp.

Winkelhof is het kloppende winkelhart van Leiderdorp. Met de keuze uit meer dan 70 winkels en horeca is hier dan ook altijd iets gezelligs te doen!

Boodschappen doen in één van de supermarkten, een nieuwe coupe laten knippen door een getalenteerde kapper of een mooi boeket uitzoeken bij de beste bloemisten van Leiderdorp; bij de winkels van Winkelhof slaag je altijd!

Ook voor een lekker hapje of drankje ben je bij Winkelhof in Leiderdorp aan het juiste adres. Tijdens het shoppen een heerlijke kopje koffie in één van onze sfeervolle lunchrooms of grand-café, een culinaire delicatesse in de versstraat of een huisgemaakte pasta bij de Italiaan.

Parkeren bij Winkelhof is bovendien gratis, dus wel zo handig én voordelig!