Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Winkels

A
Albert Heijn
D
Dirk van den Broek

Supermarkt Leiderdorp

Van beauty tot bier en van fruit tot prosecco in de supermarkten van winkelcentrum Winkelhof ben je altijd aan het juiste adres! Al het lekkers en het noodzakelijke is te vinden bij Albert Heijn en Dirk van de Broek in Leiderdorp. Pampers voor de kleine, verjaardagskaarten, ingredienten voor een luxe 5 gangen diner of één van de overheerlijke kant-en-klaar maaltijden. 

Openingstijden supermarkten Leiderdorp

Heb jij je boodschappenlijstje al gereed? Bekijk dan snel de betreffende winkelpagina's voor de openingstijden en locaties. Tot snel in Winkelhof!

Winkelhof is het kloppende winkelhart van Leiderdorp. Met de keuze uit meer dan 70 winkels en horeca is hier dan ook altijd iets gezelligs te doen!

Boodschappen doen in één van de supermarkten, een nieuwe coupe laten knippen door een getalenteerde kapper of een mooi boeket uitzoeken bij de beste bloemisten van Leiderdorp; bij de winkels van Winkelhof slaag je altijd!

Ook voor een lekker hapje of drankje ben je bij Winkelhof in Leiderdorp aan het juiste adres. Tijdens het shoppen een heerlijke kopje koffie in één van onze sfeervolle lunchrooms of grand-café, een culinaire delicatesse in de versstraat of een huisgemaakte pasta bij de Italiaan.

Parkeren bij Winkelhof is bovendien gratis, dus wel zo handig én voordelig!